Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mond ilyet a barátom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ilyet a barátom ha elvileg szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Ő: nem te voltál az ajtónál az a dögös feketében?

(írtam neki, hogy leghülyébb csaj a suliban, tipikusan a szép de felül semmi...)

Ő: kit érdekel az agya?

én: én kérek elnézést :D tetszett?

Ő: ahha! G**ire fullos! :)

én: hááát.. sajnálom hogy én nem vagyok az :D

Ő: van mit! :)

2013. máj. 4. 14:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*veled
2013. máj. 4. 14:59
 12/20 anonim ***** válasza:
szerintem ne hagyd, hogy megalázzon..én otthagynám. jobbat érdemelsz!
2013. máj. 4. 15:13
 13/20 anonim ***** válasza:
ha nem lépsz akkor látni fogja hogy veled bármit lehet és egyre jobban fogja csinálni. volt ilyen pasim, de nem hagytam magam. én tudtam hogy sokkal jobbat érdemlek, és találtam is. szerintem nem is elég érett ahhoz hogy csaja legyen.
2013. máj. 4. 15:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Pfff ő viselkedik állat módjára és még te érzed magad szégyenbe??? Ez most komoly???Én még egy másik emberrel sem beszélnék így,nem hogy a párommal!Ha van 1 kis eszed kidobod ;)
2013. máj. 4. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Hidd el, vannak rendes pasik is, ne sajnáld kidobni.
2013. máj. 4. 16:11
 16/20 A kérdező kommentje:
Az a ''baj'', hogy mindennél jobban szeretem ennek ellenére is...
2013. máj. 4. 17:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen sejtettük, hogy szereted. Az ilyeneket mnidig szeretik.

Sőt pont ezt szeretik a nők. Megvan a dráma. A nők kb 90%-nak unalmas az élete és kell a mű dráma.

2013. máj. 5. 10:25
 18/20 tgbzhnujm válasza:

egy-két kérdéssel odébb olvastam, pont egy csaj írta, hogy neki mennyire nyálas meg papucs a csávója... 4 oldalnyi kommentben írták, hogy legyen néha bunkó stb. Persze mértékkel nyilván

én kérdésem hozzád: Mindennapos az ilyen beszólása?

2013. nov. 13. 06:32
 19/20 anonim ***** válasza:

ó kiscsaj vágjál vissssza

pl este megy hozzátok? remek ! csípd ki magad, és amikor odaér akkor mond azt hogy ó hát én most randira megyek egy full helyes sráccal, épp most indulok! :D ( mégha nem is akkor csak elindulsz beülsz valahova inni egy italt :D ) a lényeg hogy úgy érezze ő már nem számít neked, most már eláshatja magát ! az ilyenekkel keményen kell bánni.

húúúúúú milyen fejet vágna a barmomarcú :DDDD de most képzeljétek el

2013. nov. 13. 11:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Mostanában már normálisabb :) nem is bírnám már így...
2013. nov. 14. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!