Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond ilyet a barátom ha elvileg szerelmes belém?
Ő: nem te voltál az ajtónál az a dögös feketében?
(írtam neki, hogy leghülyébb csaj a suliban, tipikusan a szép de felül semmi...)
Ő: kit érdekel az agya?
én: én kérek elnézést :D tetszett?
Ő: ahha! G**ire fullos! :)
én: hááát.. sajnálom hogy én nem vagyok az :D
Ő: van mit! :)
Igen sejtettük, hogy szereted. Az ilyeneket mnidig szeretik.
Sőt pont ezt szeretik a nők. Megvan a dráma. A nők kb 90%-nak unalmas az élete és kell a mű dráma.
egy-két kérdéssel odébb olvastam, pont egy csaj írta, hogy neki mennyire nyálas meg papucs a csávója... 4 oldalnyi kommentben írták, hogy legyen néha bunkó stb. Persze mértékkel nyilván
én kérdésem hozzád: Mindennapos az ilyen beszólása?
ó kiscsaj vágjál vissssza
pl este megy hozzátok? remek ! csípd ki magad, és amikor odaér akkor mond azt hogy ó hát én most randira megyek egy full helyes sráccal, épp most indulok! :D ( mégha nem is akkor csak elindulsz beülsz valahova inni egy italt :D ) a lényeg hogy úgy érezze ő már nem számít neked, most már eláshatja magát ! az ilyenekkel keményen kell bánni.
húúúúúú milyen fejet vágna a barmomarcú :DDDD de most képzeljétek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!