Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl? Normális, hogy a barátom anyja benne van a kapcsolatunkban?
Jajajajaj!
Nekem a párom édesanyja akarta elmagyarázni, hogy a fiának miként feleljek meg a szex terén. Olyan nyíltan tálalta elém, hogy teljesen ledöbbentem. Mindent tudott arról, hogy a párommal, azaz a volt párommal miket teszünk az ágyban.
Hát ennek hatására írom, hogy a volt párommal. Nincs szükségem anyuci pici fiacskájára. Nekem egy önálló férfira van szükségem, aki ésszerű határokig avatja bele az anyukáját az ügyeinkbe és ésszerű határokig szól bele az életünkbe.
Hát érdekes csávó lehet.....
Te tudod! Neked kell döntened! Beszélni vele,bár ahogy látom......
az hogy érdeklődik, ez természetes
miért nem azt kérdezte milyen pózban dugtatok, ha igen, akkor megérteném a kiírásodat, azt hogy a szüleiddel olyan a kapcsolatotok amilyen, másnál nem
én is sok mindent tudok a kölkeimről, de nem azért mert faggatom, hanem ismerem, elég ha ránézek, már tudom, hogy van-e valami gondja, szóval ők maguktól mondják el, utána jobban is érzik magukat
a lányom barátjával is beszélek, neki jó volt, mert a szülei másként kezelik, amúgy amíg tanultak én is megkérdeztem, sőt a szakdolgozatnál csinált egy hibát, így megbeszéltük, a szülei nem is tudtak róla
ezek alapján én úgy gondolom, hogy otthon a szüleiddel mindenki éli világát, néha találkoztok, nincs igazából kötődés köztetek, ez a szülő hibája, hogy nálatok így alakult,
amúgy meg csak kíváncsiak, mi van Veled, ennyi
bár ez csak az én véleményem N
Kedves 15-ös, a barátom anyja FAGGATÓZIK. Olyan dolgokról amit a páromon kívül senkivel nem akarok megbeszélni!!!
Mi köze van a nagypapámhoz vagy a testvéremhez vagy a szüleim problémáihoz??? SEMMI.
A tizenötösnek mondanám, hogy a kérdező nem azt sérelmezte, hogy fiúja elmond egy pár dolgot , hanem a kioktató számon kérő stílust. Ez bizony nem az, amiről te írsz. Amiről te írsz az nem is bántana.
A kérdezőnek meg mondanám, hogy azért a családodról, a szüleidről, a nagypapádról miért ne érdeklődhetne a fiúd anyukája? Itt a beleszólás az, ami zavaró és ha a fiú nem allítja le a szülőt, akkor abból nagy problémák lesznek. Így alakul ki az anyós státusz, a párom édesanyja helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!