Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy kihűlt a szerelem?

Figyelt kérdés

Milyen jelei vannak?Mikor kell újrakezdeni,és mikor továbblépni?

Segítségetek fontosabb,mint hinnétek...

2009. szept. 28. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem várod azt, hogy találkozzatok..

Nem szeretsz vele lenni..

Lemondod a randikat, csak hogy ne is lásd...

Csók után undorodsz..

Akkor semmi értelme már..

2009. szept. 28. 17:52
 2/8 anonim válasza:
0%
akkor hült ki, ha a tetején a zsír már összeáll, megszilárgul... na akkor már kihült.
2009. szept. 28. 18:58
 3/8 anonim válasza:
Újrakezdeni?hát ha van miért,na és kiért.Na és ha a válasz NINCS-na akkor kell tovább lépni.Nincs tényszerüsítés ezért fogalmaztam átlagosan.
2009. okt. 20. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:

pl. ha kezdesz szexuális eszközként tekinteni a partneredre, valódi érzelmek nélkül; vagy csak úgy megszokásból találkozgatsz vele

18F

2009. okt. 20. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha rávered a tojást, nem sül meg. :)
2009. okt. 20. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mióta jártok és hány évesek vagytok na meg persze attól is hogy te meik fél vagy a fiú vagy a lány ugyanis mind2 esetben más oka lehet 1 kapcsolat kihülésének ha fiú vagy akkor szerintem felesleges újra kezdeni ha nem érzel iránta semmit ha számodra az a csaj közömbös de ha lány vagy akkor szerintem kérj töle pár hét vagy nap szünetet és ne talizzatok addig amíg rá nem jössz h hiányzik e vagy sem ha nem érzel semmi hiányt utána akkor ennek már löttek
2009. okt. 21. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, együtt is laktok? Mit érzel iránta? Mert ha csak úgy vagytok, szereted de már nem olyan izgi vele stb. akkor érdemes továbblépni.
2009. okt. 21. 13:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

Már szakítottam a sráccal,és jól is tettem:P

Így utólag már látom,hogy több volt a szenvedés mint az öröm...:S

Köszi a válaszokat:)

2009. nov. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!