Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja? Már annyira idegesít. Ez egy r*banc. :S
Van egy osztálytársam, aki 1évvel idősebb mint mi mert bukott.. Tavaly előtt átjött a mi sulinkba..
Azóta mást se csinál csak játssza az agyát össze vissza..
Van pasija (de az is egy érdekes sztori.. hogy míg a pasi akkori csaja aki ennek a lánynak a legjobb barátnője, elment nyaralni addig a lány szépen összejött ezzel a fiúval..) de úgy csinál mintha nem lenne.. mármint ölelgeti az összes fiút, "játszik" velük, kézen fogva sétálgat mindegyikkel.. Rázza a seggét össze vissza tiszta egoista az egész lány..
Csak hát 3 éve ez megy és már nagyon idegesít.
Ahogy új embert lát rohan ahhoz és azzal is ugyanígy..
Titeket nem idegesítene?
Ti mit csinálnátok?
Miért csinálja ezt?
annyira idegesít már, hogy másról se szól az egész napom csak hogy ezt kell látnom..:S:S

Szerintem hagyd a fenébe =)
Majd megleckézteti falaki,mindennek eljön a maga ideje...
Te csak törődj a Te dolgaiddal,jobban jársz,mintha az ilyeb ribiket tanulmányozod :)

Miért idegesít? Azért mert jobb nő, mint te?
Miért kellene nézned? Ha valaki nem tetszik ne nézz rá.
Miért irigykedsz?
Egyáltalán nem rib*anc. Miért lenne?
Amúgy is riban*c nincs. Ha pénzért szexszel, akkor prosti.
De gondolom, ő még csak most ismerkedik a fiúkkal. Ha meg szexszel is velük az ő dolga, nem a tiéd. Mindenki azt csinál, amit akar, egészségére!
Mennyire gyík vagy, hogy nő létedre a saját nemedet ribized le. Mire jó ez?
Jegyezd meg: a pasik rib*ancok. ---ezzel jobban jársz, mert a pasik sem fújjogják le a saját nemüket, hanem csak a nőket. A nők is a nőket....mire jó ez?
A nők miért látják ennyire a nőtársukban a konkurenciát?
Nőben : vagy prosti vagy menő csaj. Ennyi. Mert végül is menők, mert tetszik a fiúknak a lány, az biztos.

Megértelek, hogy ki vagy akadva miatta. Bár szerintem nem ér annyit az egész csaj, hogy foglalkozz vele. Engem is szokott idegesíteni, ha valaki nem úgy viselkedik, hogy a helyzet megkívánja. Nekem voltak ilyen barátnőim, bár nem sokáig. Ott telt be a pohár, amikor ketten befeküdtek az egyik srác mellé az osztálykiránduláson az ágyba. Mindig azt éreztették velem, hogy én egy megvetendő vagyok, mert nem viselkedem úgy, ahogy ők.
Nos a mai fiúnak ez kell, hogy legyen olyan, aki előttük illegeti magát és megengedi magát fogdosni. Később meg vajon kiken gyakorolnának, ha a szexről van szó? Bár van, aki nem ilyen ezt aláírom, csak kisarkítunk egy típust.
Hangsúlyozom én nem voltam rájuk irigy, nem vagyok ronda sem, csak irritál ez a viselkedés, bár nem idegesítem magam az ilyenek miatt. Soha sem akartam így odamenni egy pasihoz és szó szerint felkínálni magam. Nem vagyok feminista sem, mielőtt még ezt a jelzőt rám sütnék. Amúgy meg szerintem egy lányban legyen tartás, várja meg míg a pasik mennek oda hozzá.
áhh.köszönöm.
Ez volt az eddigi egyetlen kommentár aki segített és aki megértett.
Teljesen úgy látom ezt mint te, és nagyon zavar.
Az előző hozzászólónak meg nem mondok semmit...Kicsit elgondolkozhatna ezen a dolgon az utána szóló nézőszögéből is!!
Mégegyszer köszi.

nekem is van ilyen osztálytársam csak már a seggrázós k*rvából átment felnőttbe... 12 éves. Gáááz az egész csaj ahogy van. Mutogatja magát, de le kell sz*rni,én is lány vok, és ha ez valakit idegesít, az csak irigy a másikra. Szal ha nem akarsz irigynek tűnni akkor pl. tesiöltözőben akiket idegesít(beleértve téged is) együtt mondják meg neki h mi van. Mi is így csináltuk. Seggrázós p*csa megmondott anyucinak ő meg csak tátott szájjal bámult... Jól tette! Azt javaslom h komolyan beszéljetek vele.
Üdv.: Pocok^^^ 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!