Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja? Már annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja? Már annyira idegesít. Ez egy r*banc. :S

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki 1évvel idősebb mint mi mert bukott.. Tavaly előtt átjött a mi sulinkba..

Azóta mást se csinál csak játssza az agyát össze vissza..

Van pasija (de az is egy érdekes sztori.. hogy míg a pasi akkori csaja aki ennek a lánynak a legjobb barátnője, elment nyaralni addig a lány szépen összejött ezzel a fiúval..) de úgy csinál mintha nem lenne.. mármint ölelgeti az összes fiút, "játszik" velük, kézen fogva sétálgat mindegyikkel.. Rázza a seggét össze vissza tiszta egoista az egész lány..

Csak hát 3 éve ez megy és már nagyon idegesít.

Ahogy új embert lát rohan ahhoz és azzal is ugyanígy..

Titeket nem idegesítene?

Ti mit csinálnátok?

Miért csinálja ezt?

annyira idegesít már, hogy másról se szól az egész napom csak hogy ezt kell látnom..:S:S

2009. szept. 28. 15:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Amíg nem veled játszik örülj neki. Ha mást ennyire palira tud venni akkor vegye. Nem neked okoz kárt. Egyszer majd csak lesz egy pasi aki jól megszívatja.
2009. szept. 28. 15:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
de téged, ez miért izgat, én leszarnám...(vagy...?)
2009. szept. 28. 15:28
 3/16 A kérdező kommentje:

áhh, igazatok van.. szarok a fejére:D:D

uff. nem akarok én neki olyan rosszat de már nagyon várom azt hogy igazából megszivassa őt is valaki:D:$

14/L

2009. szept. 28. 15:32
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
szerintem az a gond, h nem weled kéjeleg ...=)
2009. szept. 28. 16:01
 5/16 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem csak irigy vagy, hogy nagyobb a sikere, az ilyen lányok, mint te mindig ribancozzák azokat, akik szebbek, jobbak, szánalmas magatartás.

De akinek csak ez jutott...

2009. szept. 28. 16:28
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Miért kell megint irigyezni? Ez a szánalmas. Ha valaki nem kelleti magát mint egy utolsó k, és nem áll le minden fiúval szórakozni, és esetleg nem tetszik,hogy más meg ilyen, attól miért lenne irigy? Én is utálom az efféle ringy*kat, pedig nem vagyok irigy. Mert mire fel lennék az? Arra,hogy a fél suli végigmegy rajta? Vagy hogy elvette a barátnője pasiját? Hát, hallod, erre biztosan nem leszek irigy! Megértem a kérdezőt. Ja, és sz*rd le, mást nem tudsz csinálni. Csak remélhető, hogy az ilyen ribik egyszer felnőnek, és rájönnek, hogy ez magatartás semmire nem jó.

21/L

2009. szept. 28. 16:34
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Tippelhetnék az etnikai hovatartozására? Ha igazam lenne akkor qrva lesz világéletében, ha meg nem, akkor jó eséllyel 10 éven belül kinövi.
2009. szept. 28. 16:49
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a "kedves" válaszokat.

Köszi de erre irigy nem leszek..:S

a 16:34-esnek meg nagyon köszönöm.. Jó hogy vannak még ilyen megértő emberek is itt.:)

Hát igen.. csak nem értem mit esznek rajta?!:O

Szerintem nem szép (jó, mondjuk mindenkinek más a szép)

és buta is.. de és ez télleg így van..:S

2009. szept. 28. 16:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

16:01-es vagyok, azt tényleg hülyeség h irigykedsz, de ha leszarod, akkor jó nem érdekel a csaj... de ha zavar.. akkor valami csak van vele,.. a tudatalattid mit súg?

nekem is volt olyan, h utáltam valakit.. de azért mert tudtam volna szeretni is,... szerintem aki közömbös az nem idegesítene... de ez az én véleményem

2009. szept. 28. 21:25
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
ne is foglalkozz vele...ha neked nem jácca az agyát akor téged se izgasson
2009. okt. 5. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!