Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet baráti a viszonyom a volt pasimmal?
Ő szakított velem, szóba sem áll velem már, összevesztünk, ennek 2 hete. De nekem már az is elég lenne ha néha beszélnénk egymással, vagy ha találkozunk normálisan tudnánk szólni egymáshoz. Hogy lehetne vele összebarátkozni?
Mosolyogva köszönjek neki és mondjam azt hogy "Szia! Figyelj attól hogy szétmentünk néha szólhatunk egymáshoz, te nekem fontos vagy és szerettem veled lenni" Vagy mit csináljak?
De az a baj hogy 2 hete még hazugnak neveztem őt, magamat meg egy idiótának hogy elhittem mindent amit mond :D Ő meg nem szólt erre semmit...De már megbántam hogy így beolvastam neki. :(
És amúgy nem is biztos hogy hazudott...
ettől nagyobb baromságot, újra összejönni, Te hol élsz a holdon, tán kíváncsi vagy utánad kijön,
amúgy ha ő szóba sem áll Veled, akkor mi a fenének égeted ilyennel magadat, hagyjad már és keressél mást, megvolt az oka annak, hogy szétmentetek,
ha összejönnétek sem lenne jó, már nem ugyan az lenne N
Teljes mértékben megértelek kérdező, szóról szóra ugyanez az én helyzetem is. Én bíztatnálak, szerintem próbáld meg ezzel semmit nem vesztesz maximum elutasit de akkor legalább tudni fogod, hogy hányadán álltok és tiszta lesz a lelkiismereted, mert Te megpróbáltál békülni. Utána őt eszi majd a fene, hogy miért utasitott el. Mert a harag, a sértettség évek alatt elmúlik csak a szépre fog emlékezni belőled és biztosra veszem, hogy ő fog minimum bejelölni facebookon. Többet nem kell várni, de ismerősi viszonyba vissza fogtok kerülni. Engem is letiltott, telefonszámomat is kitörölte és velem is kitöröltette hogy ne is tudjam elérni de tudom ez az állapot sem tart örökké csak amig túllép rajtam. Fáj, hogy ennyire igyekszik de ez van ő döntött igy el kell fogadni. Kicsit örülök is neki, hogy ez van mert nagyon fájna látni hogy mással van velem meg totál közönyös.
Ezt amit irtál nyugodtan elmondhatod neki. Hogy fontos Neked és szeretnéd tudni a továbbiakban is felőle. Normális felnőtt ember így zárja a kapcsolatait nem tányérdobálással ajtócsapkodással. Ismerősi viszonyra sok esély van. Barátira kevesebb. Arra pedig, hogy újra összejöjjetek csak akkor lehetséges ha minimum beszéltek vagy összejártok egymással barátilag.
De ha netán új kapcsolata van akkor ezt mind hanyagold és inkább felejtsd el... mert még azt is a nyakadba varrják, hogy megpróbáltad szétrobbantani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!