Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen apró ajándékokkal, ötletekkel lepitek meg a párotokat, hogy örömet szerezzetek Neki? Legyen szó lányról, fiúról.
beírtam a slágerrádióba, kértem számot vagy 13 szor neten is tőllük, és szóltama páromnak ha lehet halgassa a rádiót, nagyon örült neki, igaz még be sem kerültem, még az sms.-sem olvasták fel(nem volt szerencsém:() de már a szándéknak is nagyon örült, MI LETT VOLNA HA SIKERÜL?
ha szereitetk ewgymást, akkor a legapróbb dolog is tetzseni fog neki, ha még nem is sikerül:P
puszi sok sikert!!!:-)
ha tőlem megy dolgozni vagy suliba akkor becsempészek csokit a táskájába...ha eljövök tőle,hagyok kis cetlin vmi aranyos üzenetet,hogy majd megtalálja...vettem neki pizsamát,amiben nálam alhat,fogkeféstől,mindenestől(nem lakunk együtt)...küldök neki néha magamrol képet ruha nélkül/kevés ruhában...kedvencét főzök...reggel orális szexxel ébresztem...és még sorolhatnám
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!