Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1. Van esélyem még nála? 2....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. Van esélyem még nála? 2. Mit tennétek, hogy vissza szerezzétek akit nagyon Szerettek? Magyarázat lent mind a 2re!

Figyelt kérdés

1.2 hete lett vége a kapcsolatomnak,a barátom szakitott velem,az volt az indok,hogy már érezte hogy valami nem stimmel,és pesten volt és nem dobta meg (nem hiányoztam neki),de elötte minden jó volt együtt voltunk 3 napig és mondta hogy jó lenne ha ujra megismételnénk,és sokan mondják hogy ök sem hiszik el hogy nem szeret...meg ugy gondolom,hogy ha nem érez semmit az egyik személ y másik iránt akkor nem gondolná meg,hogy felidézzünk mindent ezt az utolsó 3 napot!mondtam gondolja meg jól mert szép 17 hónap volt tervekkel..Bármit megtennék érte,mert nagyon Szeretem és szenvedek nélküle

2.nekem az az ötletem támad,hogy hagyom lenyugodni és gondolkozni,és minden másnap beszélünk csak msn en vagy mikor leszidönk és ha talizunk és jól sül el a dolog,nem vitatkozunk és semmi ilyen ujra és ujra megismételnénk és "ujra ismerkednénk" és majd igy több talinál hát ha ujra kialakul valami...ebbe is bele ment

Kérlek segitsetek de csak normális válasszal!köszönöm fontos lenne!!

2010. aug. 4. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Aranyszabály: mindig előre, sosem hátra, szóval keress magadnak mást.
2010. aug. 4. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Melegítve csak a húsos káposzta jó, kihűlve meg csak a gyümölcsleves. Hagyd a francba, és keress mást. Persze, könnyű ezt mondani, de akkor is ezt kell.

Az "együtt voltunk" azt jelenti, hogy dugtatok is?

2010. aug. 4. 19:23
 3/5 A kérdező kommentje:
minden volt!mintha együtt éltünk volna!!
2010. aug. 4. 19:25
 4/5 A kérdező kommentje:
kösszi a választ!és nekem más nem kell csak ö senki más!!és mondtam normális válaszokat!!köszi!
2010. aug. 4. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Kiscsibém! Kérdésedre kaptál két normális választ, szóval ne legyél felháborodva...teljesen igazuk van, hagyd a srácot és keress helyette mást, még akkor is ha most ez teljesen elképzelhetetlen számodra. (Valószínűleg lelkileg még nem vagy elég fejlett, hogy megértsd, ami persze nem baj, azért vagyunk itt, hogy segítsünk.)
2010. aug. 4. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!