Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálok étterembe járni, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok étterembe járni, de a barátnőm mindenképp akarja hogy elvigyem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 22:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Drága, várni kell a kajára egy csomót, még soha nem ettem finomat étteremben (pedig felsőkategóriás éttermekben voltam), a kaja is kevés, stb...
2013. máj. 2. 22:09
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

Jesszus, én se kezdenék veled! Hisztis egy pasi lehetsz! Várni kell a kajára, atyaég!!!!!!!

Ajánljak egy éttermet, ahol jó a kaja, és akkora adagot adnak, hogy oda kell csomagoltatni? (Középkategóriás áron).

Várni ott is kell...

2013. máj. 2. 22:10
 13/20 A kérdező kommentje:
22 10 sok étteremben ettem már ahol elvileg kíváló a kaja, de sose ízlett és még kevés is volt (mert ez a divat hogy hatalmas tányérra kis kaját adnak mindenhogyan szarrá díszítve). Jobban esik egy hamburger a helyi büfében.
2013. máj. 2. 22:15
 14/20 anonim ***** válasza:

És egyetértek veled Józsi, jobb a büfés koszt, és ezt nőként mondom :D

Totál úgy vagyok ezekkel a flancos éttermekkel, mint te. Sznoboknak való, az pedig nem vagyok.

2013. máj. 2. 22:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Pont azt mondom, hogy tudok olyat ajánlani, ahol hatalmas adag van, én még sose tudtam megenni, pedig jó étvágyam van.
2013. máj. 2. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Tehát már voltál egy csomó(szor) étteremben, de a barátnődet nem bírod elvinni egyszer? Ez elég ellentmondásos nekem.

Ha otthon főzöl, arra is várni kell, míg készen lesz és igenis vannak jó éttermek. Szerintem te csak nem akarsz fizetni... Nem gond, csak akkor azt mond. 26N

2013. máj. 2. 22:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Vidd el. Semmi bajod nem lesz tőle.
2013. máj. 2. 23:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek svédasztalosba, szabott áron ott lehettek 2, néhol 3 órát, és azt esztek (azonnal) és annyit, amennyit akartok.
2013. máj. 2. 23:31
 19/20 anonim ***** válasza:
nem a legdrágább, legpuccosabb étterembe kell elvinned, ahol az adag max nassolásra elég. ha pedig mégis egyszer-kétszer kibírod miatta ha valóban szereted. nem értem mit kell ezen nyafogni. ha az árakkal van problémád, azt pedig meg kell értenie. egyébként elég sok étterem van, ami ízléses, nagy adag van és jó áron.
2013. máj. 2. 23:33
 20/20 anonim ***** válasza:
# 18 okosat írt!
2013. máj. 2. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!