Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelembe esni ilyen rövid idő alatt ilyen "múlttal"?
25 éves lány vagyok, még nem volt kapcsolatom, csak próbálkozások. Max. 2-3 randiig mentem el eddig.
Most megismerkedtem egy fiúval, 16 nap alatt találkoztunk már 8-szor, nagyon jól érzem magam vele, ő jár az eszemben állandóan, megnevettet, megviccel, megbeszélhetek vele mindent. És bizsergek is mellette...
Lehet-e ez a szerelem? És ilyen hamar kialakulhat-e?
Köszi mindenkinek!

én is amondó vagyok, h ezt vagy tudja az ember elsőre, vagy nem. én még sosem voltam olyan helyzetben, hogy évekig csak barátkozok valakivel, aztán egyszercsak rájövök, h hoppá szerelmes vagyok beléd!
az összes eddigi páromba 2 hét alatt simán bele tudtam szeretni. ha nincs meg rögtön a szikra, akkor hagyni kell a fenébe az egészet, nem pedig húzni az időt!
örülök nektek, sok boldogságot! :) remélem legalább annyira ő is odavan érted! :)
Köszönöm a válaszokat! :-)
Igen, ő azt mondta, hogy az első randi után már tudta, hogy én vagyok az Igazi :-) csak én kértem időt, mert nekem ez még új :-)
Megbízok benne, és úgy érzem, vele el tudnám képzelni a jövőmet. Azt hiszem hamarosan én is kimondom neki azt a bizonyos szót! ;-)
Köszi még egyszer mindenkinek a bíztatást!!! :-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!