Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szerelembe esni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelembe esni ilyen rövid idő alatt ilyen "múlttal"?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok, még nem volt kapcsolatom, csak próbálkozások. Max. 2-3 randiig mentem el eddig.

Most megismerkedtem egy fiúval, 16 nap alatt találkoztunk már 8-szor, nagyon jól érzem magam vele, ő jár az eszemben állandóan, megnevettet, megviccel, megbeszélhetek vele mindent. És bizsergek is mellette...

Lehet-e ez a szerelem? És ilyen hamar kialakulhat-e?

Köszi mindenkinek!

2009. szept. 28. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Jól érzed magad vele, és vonzódsz hozzá, ő jár folyton az eszedben, bizony, ez szerelem.
2009. szept. 28. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet. Szerintem még hamarabb is. Én a párommal az első beszélgetésünkkor tudtam, hogy komoly lesz. Már több mint 5 éve vagyunk 1ütt és menyasszony vagyok. Sok sikert a kapcsihoz.
2009. szept. 28. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják van első látásra szerelem.Én nem igazán hiszek benne, de kétségbe sem vonom. Talán még nem az, de egy nagyfokú vonzalom az már kialakult. Ezt több mint szeretet,de kevesebb mint a szerelem. A kettő közötti átmenet. Haladsz a szerelem felé. Remélhetőleg ő is így érez és nem játszik az érzéseiddel.
2009. szept. 28. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen, ez szerelem! Sok boldogságot!!!
2009. szept. 28. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:

én is amondó vagyok, h ezt vagy tudja az ember elsőre, vagy nem. én még sosem voltam olyan helyzetben, hogy évekig csak barátkozok valakivel, aztán egyszercsak rájövök, h hoppá szerelmes vagyok beléd!

az összes eddigi páromba 2 hét alatt simán bele tudtam szeretni. ha nincs meg rögtön a szikra, akkor hagyni kell a fenébe az egészet, nem pedig húzni az időt!

örülök nektek, sok boldogságot! :) remélem legalább annyira ő is odavan érted! :)

2009. szept. 28. 13:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :-)

Igen, ő azt mondta, hogy az első randi után már tudta, hogy én vagyok az Igazi :-) csak én kértem időt, mert nekem ez még új :-)

Megbízok benne, és úgy érzem, vele el tudnám képzelni a jövőmet. Azt hiszem hamarosan én is kimondom neki azt a bizonyos szót! ;-)

Köszi még egyszer mindenkinek a bíztatást!!! :-)

2009. szept. 29. 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Akár egy nap alatt is meg lehet szeretni valakit..lehet h szerelem...de még ne kérdezd meg tőle h mit érez az még korai!!
2009. okt. 5. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!