Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy netes kapcsolatban a másik érdeklődését fenntartani?
2 hónapja egymásba szerettünk valakivel, akivel a neten ismerkedtünk meg, de még nem volt személyes tali, és még 1-2 hónapig nem is lesz. Mit tehetnék, hogy az érdeklődését fenntartsam?
Köszönöm az ötleteket.
Netes kacsolat. Érdekes, én cseten ismerkedtem meg vele, akivel már 2éve lassan h együtt vagyok. De max 1 nap telt el a megismerkedésünk és a találkozás között.
Ha valakit érdekel a másik, és megakarja ismerni nem vár arra h találkozzanak bármilyen nagy a távolság megoldják. Ez így nem nevezhető kapcsolatnak, volt nekem is olyan h félévig beszélgettünk elvoltunk, csináltunk mindenfélét msn-nen de tovább nem sikerült lépni, rájöttünk h hiába találkoznánk, a távolság miatt nem lenne értelme.
Nem mondom h nem lehet bizni a másikba de airől nem tudunk nem fáj és hát a embernek vannak szükségletei!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!