Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy netes kapcsolatban a másik érdeklődését fenntartani?
2 hónapja egymásba szerettünk valakivel, akivel a neten ismerkedtünk meg, de még nem volt személyes tali, és még 1-2 hónapig nem is lesz. Mit tehetnék, hogy az érdeklődését fenntartsam?
Köszönöm az ötleteket.
Szerintem két hónap kevés ahhoz, hogy egymásba szeressetek, úgy, hogy még nem találkoztatok. Én 4 és fél éve ismerem azt a lányt, akit mindennél jobban szeretek, s akivel még nem találkoztam, mert piszok messze van, de ha minden jól megy, nemsokára találkozunk. :) Most majd jönnek a frappánsabbnál frappánsabb válaszok a sok bunkó paraszttól. :) Én nekem nem kellett fenntartani az érdeklődést, vhogy minden jött magától :) Szerintem légy önmagad, hisz épp amiatt szeret, s ha tényleg az van amit mondasz, akkor nem kéne, hogy az érdeklődés halványuljon ;) Sok sikert nektek! :)
22/F
Köszi szépen a válaszokat, nem csak 2 hónapja ismerem, majdnem egy éve, csak 2 hónapja jöttünk rá, hogy több, mint haverkodás.
Azért nem keresek közelebb partnert, mert nem mindenképp célom, hogy valakim legyen, és ő sem az a fajta, emberhez kötődök, és nem ahhoz, hogy kapcsolatom legyen. Egy közelemben lakó fiú nem helyettesítené. És gondolom ő is így van velem.
Igen, én is így vagyok (aki írta a 4 és fél évet, hogy azóta ismer egy lányt). Kb. 6-7 hónapja jöttünk rá, hogy ez több annál, mintsem csak barátkozunk. Én már azt hiszem tudatalatt ezt korábban is tudtam, csak ő merte először elmondani :) Lényeg a lényeg, hogy ha úgy vagytok mint mi, akkor nagyon sok sikert kívánok nektek. De nem tudom ő mit gondolhat. Sajnos a férfiak elég hm. Na nem mondok semmit fajtársaim nevében, de szóval érted mit akarok kifejezni :( Azért remélem ő is egy kivétel :) És boldogok lesztek majd együtt :)
22/F
"2 hónapja egymásba szerettünk valakivel" vs. "de még nem volt személyes tali" ---> vicc.
jót röhögtem.
neten NEM lehet senkibe beleszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!