Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet egy netes kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy netes kapcsolatban a másik érdeklődését fenntartani?

Figyelt kérdés

2 hónapja egymásba szerettünk valakivel, akivel a neten ismerkedtünk meg, de még nem volt személyes tali, és még 1-2 hónapig nem is lesz. Mit tehetnék, hogy az érdeklődését fenntartsam?

Köszönöm az ötleteket.

2009. szept. 28. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Mi értelme egy olyan kapcsolatnak, ami 4 hónap alatt jut el az első randevúig? Miért nem hagyod, hogy valami egészségesebb helyi kapcsolatot találjon (és keresel magadnak is ilyet?)?
2009. szept. 28. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem két hónap kevés ahhoz, hogy egymásba szeressetek, úgy, hogy még nem találkoztatok. Én 4 és fél éve ismerem azt a lányt, akit mindennél jobban szeretek, s akivel még nem találkoztam, mert piszok messze van, de ha minden jól megy, nemsokára találkozunk. :) Most majd jönnek a frappánsabbnál frappánsabb válaszok a sok bunkó paraszttól. :) Én nekem nem kellett fenntartani az érdeklődést, vhogy minden jött magától :) Szerintem légy önmagad, hisz épp amiatt szeret, s ha tényleg az van amit mondasz, akkor nem kéne, hogy az érdeklődés halványuljon ;) Sok sikert nektek! :)

22/F

2009. szept. 28. 12:18
 3/11 anonim ***** válasza:
A barátommal neten ismerkedtem meg. Amit lehetett mi megoldottuk a találkozást. Pár levél váltás után jött az első randi. Majd ahogy tudtunk úgy találkoztunk. Nem egy vársoban lakunk, de azért ennyi idő nem telett el az első randiig. Légy okos és hagyd ott. Itt valami nem tiszta ha még várnod kell 1-2 hónapot az első randiig.Szerintem van neki más is aki közelebb él hozzá és vele van. Te inkább "potlék" vagy ha netán azzal a másikkal nem úgy jönne össze a dolog. Talán ezért is tolódik az első randi ilyen sokáig. Bocsi ha megbántottalak.
2009. szept. 28. 12:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat, nem csak 2 hónapja ismerem, majdnem egy éve, csak 2 hónapja jöttünk rá, hogy több, mint haverkodás.

Azért nem keresek közelebb partnert, mert nem mindenképp célom, hogy valakim legyen, és ő sem az a fajta, emberhez kötődök, és nem ahhoz, hogy kapcsolatom legyen. Egy közelemben lakó fiú nem helyettesítené. És gondolom ő is így van velem.

2009. szept. 28. 12:23
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Igen, én is így vagyok (aki írta a 4 és fél évet, hogy azóta ismer egy lányt). Kb. 6-7 hónapja jöttünk rá, hogy ez több annál, mintsem csak barátkozunk. Én már azt hiszem tudatalatt ezt korábban is tudtam, csak ő merte először elmondani :) Lényeg a lényeg, hogy ha úgy vagytok mint mi, akkor nagyon sok sikert kívánok nektek. De nem tudom ő mit gondolhat. Sajnos a férfiak elég hm. Na nem mondok semmit fajtársaim nevében, de szóval érted mit akarok kifejezni :( Azért remélem ő is egy kivétel :) És boldogok lesztek majd együtt :)

22/F

2009. szept. 28. 12:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg, egyikünknek sincs más kapcsolata, munka után mindig siet haza, hogy gépnél legyen és dumáljunk, az ok amiért eddig nem találkoztunk az, hogy én nagyon messze dolgozok, és még egy hónapig nem mehetek haza.
2009. szept. 28. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:
16%

"2 hónapja egymásba szerettünk valakivel" vs. "de még nem volt személyes tali" ---> vicc.

jót röhögtem.

neten NEM lehet senkibe beleszeretni.

2009. szept. 28. 13:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Lehet te nem tudsz, de nem az első pár vagyunk, akinél neten alakulnak ki érzelmek.
2009. szept. 28. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Bele lehet netten szeretni egymásba:)mi is így voltunk.mondjuk mi nem olyan messze lakunk egymástól és hamar taliztunk.Pedig nagy a korkülönbség az én javamra sajna.(5év)Még most is együtt vagyunk,igaz ritkábban talizunk mivel neki még suli van,meg hát az anyja se rajong értem:(Ha igazán "szerelmes"beléd az érdeklődést nem kell fenntartani az jön magától.Remélem komolyan összejöttök!
2009. szept. 28. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se hittem h neten lehet szerelmes az ember egészen addig amíg velem is megtörtént!!! Egy országnyi terület választott el minket egymástól!Minden nap beszéltünk, smseztünk és tök jól elbeszélgettünk mindig. 2 honap telt el addig amíg taliztunk és azóta már össze is költöztünk!!!Ha érdeklődik irántad őszintén, akkor neked se kell teperned azért h tovább érdekeld, elég ha önmagadat adod! ne görcsölj, ha az van megírva h összejöttök akkor az úgyis meg fog történni! Sok sikert:):) 23/L
2009. szept. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!