Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
-Mit? Hogyan tovább? mi a helyes?
Ha egy éve egymásra találtatok és azóta sem hagyta el a másikat, akkor nincs kérdés szerintem. Ez sokmindent jelent, de azt nem, hogy te vagy neki az igazi.
26F
Ha nem hagyta el egyből a barátnőjét, akkor nem is fogja! Én is voltam már hasonló szituációban, csak ott én voltam a barátnő. A exem sosem hagyott volna el, ha nem jövök rá, hogy szeretője van. Hogy miért? Mert kényelmes és jó élete volt mellettem.
Egyébként én sohasem állnék össze egy olyan fiúval, akinek barátnője van, 2 okból:
1. Nincs annyi gerincesség benne, hogy szakítson a barátnőjével ha már nem szereti és csajozni akar.
2. Ha őt megcsalja, szerinted téged nem fog?
Gondolkozz! Ha olyan rossz azzal a lánnyal, akkor miért nem hagyja ott? Mert nem is akarja. Te viszont jó vagy egy menetre, ha az asszony nem ér rá, vagy nem akarja... Szimplán csak a k.rvája vagy, semmi több.
Na és most fogsz jönni azzal, hogy de kedves, meg törődik veled, meg a barátnőjét már nem szereti... Persze, hogy ezt mondja neked, különben nem d.ghatna meg. Ennyi. 26N
Szia!
Bocsi, de én azt kell mondjam, hogyha eddig még nem hagyta el a barátnőjét, nem is fogja. Akkor már lépett volna régen,szerintem.
Elmondom neked, hogy én 4 éve vagyok párkapcsolatban és nálunk is voltak hullámvölgyek, és 1x én is randiztam egy másik pasival, egyébként vele jó pár éve volt egy rövidebb kapcsolatom ( még a mostani párom előtt) de most csak cseteltünk, semmi komolyabb nem történt, pedig olyan ajánlatot kaptam... komoly kapcsolat, közös élet, közös lakás, gyerekek... és mégsem hagytam el érte a páromat, akivel már nem vagyunk annyira jól meg, de küzdök tovább érte, hogy olyan legyen a kapcsolatunk, mint az elején.
Ha tényleg komolyan gondolná veled aza férfi, már lépett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!