Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnöm miért akar meg veretni?
4 hónapja ö szakitot velem ezzel semmi gondom nem volt elég volt neki belölem meg értettem. töbször fel kereset hogy kedzjük újra mondom oks de mutas valamit hogy komolyan gondolod de semmi hagytuk egy más. ezzel se volt semmi bajom csak csinálja ha neki jól esik de most már sok. szerdán elmentem abba a faluba ahol ö lakik rokonok hoz és vissza felé a buszmeg álóba meg akkartak verni azzal az ürügyel hogy én mikor a volt barátnömel voltam akkor vertem, elszedtem a pénzét közbe pedig én tartotam el jó darabig halgatam nem érdekelt de le anyáztak és ki ütöttem az egyiket ( de nem verekedhetek mert verseny szinten mma-zok ) De én nem értem, ö hagyot el , ö szivatot , ö hazudozik rolam és engem akkarnak elverni nevetséges.
valaki irjon már erre valami észerü dolgot mert én már semmit se értek
Az önérzetében sértett ribi elkezdett mesélni rólad fűt -fát. Legközelebb talán okot adhatnál a megverős pletykáira.
De legalább kijött, mekkora álnok, kétszínű a leányzó.
Mi ez a "mutass valamit, hogy komolyan gondolod?" mit kellett vna tennie??
Az én barátom is ezt mondta én se tudtam mi a francot akar nem csináltam semmit és ezért nem jön vissza. Mi a fráasz ez nálatok? WTF
Értem, köszi! Igazad van. Én kerestem de neki az nem volt elég. Most meg már mással van.
Szerintem nektek le kéne ülni megbeszélni hogy ne hazudozzon már rólad mindenfélét, vagy többet nem mész a közelükbe de az meg nem megoldás ha rokonok is ott laknak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!