Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt barátnöm miért akar meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnöm miért akar meg veretni?

Figyelt kérdés

4 hónapja ö szakitot velem ezzel semmi gondom nem volt elég volt neki belölem meg értettem. töbször fel kereset hogy kedzjük újra mondom oks de mutas valamit hogy komolyan gondolod de semmi hagytuk egy más. ezzel se volt semmi bajom csak csinálja ha neki jól esik de most már sok. szerdán elmentem abba a faluba ahol ö lakik rokonok hoz és vissza felé a buszmeg álóba meg akkartak verni azzal az ürügyel hogy én mikor a volt barátnömel voltam akkor vertem, elszedtem a pénzét közbe pedig én tartotam el jó darabig halgatam nem érdekelt de le anyáztak és ki ütöttem az egyiket ( de nem verekedhetek mert verseny szinten mma-zok ) De én nem értem, ö hagyot el , ö szivatot , ö hazudozik rolam és engem akkarnak elverni nevetséges.

valaki irjon már erre valami észerü dolgot mert én már semmit se értek

2013. máj. 2. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
mma-zol és félsz hogy megvernek?ha nem tudják meg elverheted őket én is így csináltam! :D
2013. máj. 2. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
nem félek nem aza probléma csak most tanulok rendörnek és nem kéne hogy valaki fel jelentsen, mert akkor buktam az mma-t és a rendörséget is ami nem kéne. csak boszantó a dolog hogy soha semmi roszat nem tettem elene és ilyet csinál.
2013. máj. 2. 16:00
 3/9 acelsziv ***** válasza:

Az önérzetében sértett ribi elkezdett mesélni rólad fűt -fát. Legközelebb talán okot adhatnál a megverős pletykáira.

De legalább kijött, mekkora álnok, kétszínű a leányzó.

2013. máj. 2. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Esszerü: A csaj ugy allitott be mindenkinek, mint egy utolso senkihazit aki verte es miminden. Sokan ezt csinaljak szakitas utan, meg akkor is ha ök akarnak szakitani, ha ök a bünbakok, akkor is a sajat barataiknak azt hazudjak, hogy összetörted öket. Ez van, mindig is lesznek ilyen szanalmas emberek akiket a sajnaltatas eltet.
2013. máj. 2. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
kis r*banc akkor!beszéld meg azokkal a hülyékkel akik meg akarnak verni!
2013. máj. 2. 16:03
 6/9 A kérdező kommentje:
én meg beszélném csak ezeket se ismertem addig nem is volt baj még nem anyézot az egyik. meg azt se értem hogy tudja hogy valamenyire tudok verekedni nem tudom mire számitot hogy hagyom magam teljesen. azért h*lye nem vagyok ennyire
2013. máj. 2. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi ez a "mutass valamit, hogy komolyan gondolod?" mit kellett vna tennie??

Az én barátom is ezt mondta én se tudtam mi a francot akar nem csináltam semmit és ezért nem jön vissza. Mi a fráasz ez nálatok? WTF

2013. máj. 2. 20:22
 8/9 A kérdező kommentje:
csak bizonyitson mert ö ment el, nem nekem kéne könyörögni hogy jöjön vissza. az hogy bizonyitson ha vissza akar jönni meg csak annyi hogy mutasa azt hogy érdeklem pl: keresen de én öt mindig ha beszélgetni szeretnénk találkozunk ennyi böven elég nem testiségek re kel gondolni mert azt bárkitöl kaphat az ember . ha valaki ennyire nem képes akkor sajnálom annak nincs értelme . vagy is én igy gondolom.
2013. máj. 2. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Értem, köszi! Igazad van. Én kerestem de neki az nem volt elég. Most meg már mással van.

Szerintem nektek le kéne ülni megbeszélni hogy ne hazudozzon már rólad mindenfélét, vagy többet nem mész a közelükbe de az meg nem megoldás ha rokonok is ott laknak :S

2013. máj. 3. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!