Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jó ötlet, és ezután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nacui kérdése:

Mennyire jó ötlet, és ezután tipp valakinek?

Figyelt kérdés

Mennyire jó újra kezdésnek, ha kb fél év beszélgetés nélkül, születésnapjára név nélkül (vagy egy régi becenévvel amit ismert), postán küldök neki olyat amit régóta szeretne? Jelen esetben egy pulcsit. Valamikor novemberre tervezem. Ráfog jönni kitől kapta, és ha rám ír utána érdemes megmondani, hogy újra akarom kezdeni, vagy csak mondjam, hogy meg akartam köszönteni?

17/L

2013. máj. 2. 14:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
pénzt költesz arra hogy megkockáztasd h ujra kidob?
2013. máj. 2. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Jó ötlet. Ha nem is fogad vissza értékelni fogja a gesztust. Megmondhatod neki nyugodtan, hogy szeretnéd ujrakezdeni de az sem baj ha először csak "szülinapi köszöntésre" hivatkozol. Találgassa csak, hogy ez mit jelenthet.
2013. máj. 2. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Jaj Prof. Shevy milyen ünneprontó vagy.. :/

Miért ne próbálhatná meg? Kockázat nélkül nincs nyereség. Befektetés nélkül sincs. Eredmény csak befektetett munkából lesz és ez bizony anyagiakra is vonatkozik.

2013. máj. 2. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
de a befektetés a pasik dolga. :) egy nö miért akar drága holmit venni egy olyan embernek akivel lutri még az is h ujra beszéljenek. egy pasi teperjen a nöért és ne forditva :)
2013. máj. 2. 14:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy tudja majd, tőled kapta? Azóta nincs új barátnője?

Miért vársz novemberig, ha újra akarod kezdeni vele? Miért nem ülsz le vele most, és beszélitek át?

6/12 anonim ***** válasza:

De ha biztosra akarsz menni kedves kérdező először próbáld meg kideriteni ő hogyan érez veled kapcsolatban. Nehogy tényleg az legyen, hogy a kukában landol a drága pulcsi estleg még hozzád is vágja.. bár azt azért nem hinném.

Ha az én exem ilyesmivel próbálkozna hát örülnék neki. Nem mondom, hogy visszafogadnám főleg nem azonnal, de biztosan kellemesebb ember lenne a szememben. Vissza csak akkor fogadnám ha ugy éreznék iránta ahogy kell. Ellenkező esetben csak esélyt kap arra, hogy újra lenyűgözzön, magába bolonditson.

7/12 anonim ***** válasza:
Szerinem ez nem biztos hogy jó ötlet. Ha újra akarod kezdeni, akkor lépj most! Honnan tudod, hogy novemberben nem lesz neki valaki más?
2013. máj. 2. 14:49
 8/12 anonim ***** válasza:

attól Te újra szeretnéd kezdeni, az nagyon kevés, mert ő biztosan nem

ne ebben élj, mert megvan az oka a szakításnak és ált soha nem változik semmi, inkább keressél egy másikat N

2013. máj. 2. 14:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Azért várok novemberig, mert még friss a seb, és nem igazán beszélgetünk, mivel ő szakított így nem is csoda, hogy nem igazán akar beszélgetni. Másoknak mondta, hogy szeret, de úgy látszik, mint ha igazából ő sem tudná, hogy mit akar. Nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz neki más, de úgy gondolom ha előttem 1 évig nem volt senkije, akkor nem olyan nagy a valószínűsége, hogy most lesz. Egyébként, nem drága a pulcsi, csak még nincs melóhelye és nem engedhet meg mindent magának :)
2013. máj. 2. 15:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne várj fél évet. Nem tudom, mik történtek, ha szeretitek egymást, miért mentetek szét, ...

Ha vársz is egy kicsit, max. néhány hetet. Bár szerintem inkább most üljetek le, és beszéljétek meg, hogy min kéne ahhoz változtatnotok, hogy együtt maradjatok. Ha még szeretitek egymást, akár visszaút is lehet.

2013. máj. 2. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!