Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn vagyok - ez a sok vén kecske mit akar tőlem?
Sziasztok! Elnézést az erős jelzőért, semmi bajom egyébként az idősödő korosztállyal, többnyire bölcsek, nyugodtak - de túlzásnak tartom, hogy 35 éves létemre bevonzom az ötven év feletti urakat. Több társkeresőn vagyok, és, mivel nem szeretnék VIP tagságra költeni, boldog-boldogtalan írhat, nem tilthatok ki senkit az életkora miatt. Csinos, igényes nő vagyok. A profilomat gondosan kitöltöttem, de senki sem olvassa el, mik az igényeim, csak a fotóimat kuksizzák.
A korosztályom leragad az "Ismizzünk" "Sexezzünk" ,és a többi fantáziátlan, helyesírási hibáktól hemzsegő kétszavas "bemutatkozásig".
Az idősek viszont nagyon jól forgatják a szavakat, figyelmesek, kedvesek, bókolnak - de eleve nem jöhetnek szóba.
Többnyire a kiváló anyagi helyzetüket fitogtatják, és alig tudom őket lerázni.
Ez most valami új trend? Tudom, tudom, mindig is létezett a jelenség, de kicsit magukba nézhetne a sok ötvenes-hatvanas - ha ennyire ragaszkodnak a fiatalokhoz, nem-e teszik ki magukat annak a veszélynek, hogy egyes számító nőcik csak a pénzükre hajtanak?
Pontosan erről írtam, utolsó válaszadó :) Hogy nőknek megfelelni mission impossible, úgyis találni fog valamit amibe beleköthet...
A sok besértődött anyagias felszínes nő meg mindjárt jön lepontozni,savanyú a szőlő :D whehehehehee
Tulajdonképpen mi is a baj, kedves kérdező?
Ha valaki felteszi magát egy társkereső oldalra, akkor számíthat rá (ez a gyakorlat), hogy mindenféle ember megpróbál(hat) vele megismerkedni. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, aki nem az eseted, annak nem válaszolsz, vagy csak egyszer küldesz egy udvarias elutasító választ, és kész. A további leveleit pedig kidobod.
Ja, hogy nem ír neked pont olyan pasi, aki neked is az ínyedre lenne? Hát, bizony van ilyen, egyáltalán nem biztos hogy te vagy a korodbeli férfiak álma (a szexen kívül). Nekünk pasiknak meg képzeld, 100 csajból csak egy hajlandó válaszolni, még azok közül is, akik pedig illenének hozzánk. Ezen senkinek sem szabad sokat nyavajognia, kőkemény farakstörvények uralkodnak a "társkeresés" terén is...
"udvarias elutasító választ, és kész." .
Ugyan már, micsoda felvetés ez. Méghogy udvarias választ egy "vén kecskének" ? Szerintem a kérdező számára ez mélységesen megalázó, és visszataszitó lenne...
Igen, valóban túlreagálom, sajnálom is, hogy megnyitottam a topicot, de törölni nem lehet - egyébként rossz szokásom, hogy mindenkinek írok válaszlevelet - de sosem megalázó, bunkó modorban - még egy idősnek sem - bár azt tapintatosan éreztetem vele, hogy eléggé meglepett, hogy megkeresett.
A sok csalódott társkeresős férfi, aki ide jön butaságokat írni (akinek ne inge, ne vegye magára), inkább gondolkozzon el, miért is utasítják vissza a nők. Nem mindig a nők a hibásak. Vigyetek kissé több eredetiséget a bemutatkozásra, és olvassatok adatlapot - ne kétszavas leveleket írjatok tele helyesírási hibával - inkább figyeljetek oda a másikra, a nő ne csak egy darab hús - lelke is van.
Egyébként kb. napi 30 levelet kapok, nincs okom panaszra, tisztában is vagyok az értékeimmel:)
Szia! Nem tudom, olvasod-e még ezt a topikot. Ha nő vagy és kicsit is jobban nézel ki az átlagnál, akkor 100%, hogy minden pasi írni fog. Mert leragadnak a képnél és már el se olvassák, amit írsz. Én úgy csináltam, hogy nem raktam fel fotót, hanem akinek írtam, annak elküldtem egy linket, amin talált a képeim közül.
Nekem is írtak elváltak, dohányosok, 15 évvel öregebbek, messze lakók stn. pedig ott volt a bemutatkozó szövegemben, milyen férfit keresek. Amikor leszedtem a képet, lecsökkent a levelek száma, de jóval nagyobb arányban voltak köztük azok, akiket tényleg én érdekeltem, nemcsak "bárki, csak nő legyen" alapon írtak. (és még így is több levelet kaptam, mint amennyit én írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!