Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent elrontottam, de nem akarom elvesziteni mit javasoltok?
Jobb mielőbb tisztázni, hogy hogy is álltok egymással.
5 hónapos kapcsolat van annyira mély, hogy ne tűnjön megalázkodásnak, ha te teszel lépést a szitu tisztázása érdekében, várd meg meccs után, és kérdezz rá.
Az alkohol csak felerősíti a meglevő érzelmeket, tehát nem azért kezdett ki veled, mert be volt rúgva, hanem mert úgy is gondolja.
Persze mondd el neki, hogy jogtalanul nem hisztizel többet...és sok sikert.
Nekem az a furcsa, hogy egy normálisan működő kapcsolatban, mert te azt írtad, hogy szeretitek egymást, miért nem emelkedik a pletykák fölé és szarja le amit más rosszindulatból terjeszt, vagy esetleg beszéli meg veled személyesen, hogy ezt halottam és szeretném letisztázni, vagy csak simán bízna benned. Ez kicsit ellentétes azzal amit írtál.
És elég bunkóság ilyesmit sms-ben közölni mindenféle indok nélkül, vagy megbeszélés nélkül, a szerelmét ( elvileg szerelmét) kérdések közt hagyni.
Gyakorlatilag egyszer így gondolja, egyszer másképp gondolja, te meg mindig ahoz alkalmazkodj, hogy ő éppen melyiket gondolja. Sms.ben elküld, meg egy nap szünet, aztán meg megcsókol.
Játszik veled, úgy gondolom, te meg úgy ugrálsz neki mint egy bohóc mert hulla szerelmes vagy belé. Csak nyisd ki a szemed és lásd meg mit csinál veled. Ha egy férfi vagy egy nő a másikat komolyan veszi akkor nem csinál vele ilyesmiket.
Én a helyedben nem jelentkeznék, nem is foglalkoznék vele,igazándiból én lennék az aki befejezném vele a kapcsolatot.
Amíg nem becsülöd meg magad annyira, hogy egy olyan pasival járj aki tisztel és tisztességgel bánik veled, addig valóban nem érdemelsz ennél jobbat. Döntsd el, hogy neked milyen élet kell.
27/N
Alaposan megizzadtam, mire ezt megfejtettem... :) Szerintem tanulj meg írni, mielőtt kérdést teszel fel itt!
Ha annyira fontos neked, keresd meg te, hogy lássa, hogy neked sokat jelent ő és a kapcsolatotok! Bár én már akkor elhajtottam volna a fenébe, amikor volt képe síkrészegen megjelenni a találkozón. Ha komolyan gondolná ezt az egészet, akkor nem itta volna le magát, mielőtt veled találkozik.
Szerintem már elcszted ezt eléggé és igazából még mindig nem értem miért te tiporsz utána, mikor ő dob téged, aztán meg isszahúz.
Azt gondolod, hogy ez jó így neked?
Tanulj az elcseszett kapcsolataidban elkövetett hibáidból, hogy többet ne fuss bele és ennyi. Mit akarsz még ezen erőltetni. Nem akar veled lenni és kész. Azt mondod nem akarod irányítani, miközben azon szenvedsz hogyan szerezz vissza valaki olyat, aki nem akar már veled lenni. Tiszta erőszakos vagy.
Amúgy tökmindegy hogy részeg volt.e, milyen dolog már randira ittasan menni már ne is haragudj. vagy én nem tudom te milyen környezetből jöttél, hogy ez neked teljesen oké...
Amúgy az írásod valami egetrengetően brutális... vodka helyett votka és hasonlók.
27/N ismét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!