Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem küzdenek a fiúk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem küzdenek a fiúk a lányokért ha elvileg szeretik őket?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 14:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szakitás után kellett volna küzdenie értem mert igy szerett ugy szeretett mégsem tette meg. Ennyit erről.

Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel.

2013. máj. 2. 15:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Nagyon csúnyán viselkedett velem a barátom,és le is szarja hogy elvesztett.Nem érdekli pedig elvileg szeret...azt mondta
2013. máj. 2. 15:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Én küzdöttem!

Mit értem el? : Megalázott, feleslegesen dobtam ki rá nem kevés pénzt, és időt, és hát persze elutasított mert " ő már mást szeret" ez történt szakításunk után 1 héttel..1,5 évet voltunk együtt.. Utána még próbálkoztam de hiába.. Akiért már küzdeni kell azzal nem érdemes foglalkozni!! f/18

2013. máj. 2. 15:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, kevesen értették meg a kérdést. :)

12. Ismerős, az a fránya büszkeség, ami még annál is fontosabb, mint akit elvileg szeretünk.

2013. máj. 2. 15:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy lány, csak barátok voltunk, de mikor már úgy éreztem, hogy el kell mondanom, hogy tetszik elmondtam. Én küzdöttem egy lányért, aki azt mondta, hogy "szeret" engem, meg "szerelmes" belém, de nem akart velem azután már különösebben keresni, pedig előtte mindent megbeszéltünk egymással... mármint barát (és ez 5 évig így ment). Úgy éreztem bejövök neki, legalábbis ezt súgta valami. Aztán azt mondta, amit már fent leírtam, de mégis később mikor már nem bírta tovább, kibökte, hogy van valakije. Ennek már 2éve, azóta nem is tudok különösebben megbízni az emberekben, ami nem is csoda, mert a legtöbb "barátom" kétszínű suttyó. Már rég nem keresem a társaságukat. A csaj szórakozott velem egy kicsit, aztán eldobott, mint a sz×ros pelenkát, pedig évekig jóban voltunk. Szinte naponta írtunk levelet egymásnak. Na, ezért mondom, hogy akiért küzdeni kell, az már rég rossz. Ha akar, akkor küzdelem nélkül is keres.
2013. máj. 2. 15:23
 16/20 A kérdező kommentje:

15. Legalább keresne,de ő levegőnek néz és nem érdekli,hogy járunk e vagy sem...

Amúgy meg elhiszem,hogy ezek után nem nagyon bízol senkiben.

2013. máj. 2. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez a baj sok pasival. Hogy keverik a hamut a mamuval. Azért küzdenek, akinek nem kellenek, ha meg valakit megbántanak, aki esetleg még utána visszafogadná őket, érte nem. Mert hogy küzdeni felesleges. Kifacsart egy logika.
2013. máj. 2. 15:27
 18/20 A kérdező kommentje:
17. Teljesen igazad van.
2013. máj. 2. 15:29
 19/20 ASOT ***** válasza:

Ugyanakkor vannak nők akik ezt kifejezetten élvezik, és mikor a pasi már célba érne akkor elutasítják. Nem mindig lehet rögtön kiszűrni azt hogy kiért éri meg. Éppen ezért olykor az ember csalódik.

ÉS utána már elkezdődik a nagyfokú általánosítás, hogy minden nő egy mihaszna semmirekellő.

És ugyanakkor a nő is képes arra, hogy ha a pasit ismeri félre ő is beleesik ugyanabba az általánosításba ha csalódik, még ha csak egy csalódása is volt élete során.

Az emberek 50%-ban magukban csalódnak 50%-ban a másik félben. Mert egy dolog hogy nem vették észre és "basszus hogy lehettem ilyen vak" és a másik "basszus ez csak kihasznált játszott velem ez a szemét"

2013. máj. 2. 15:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, szerintem az a pasi már nem akar tőled semmit.

Nekem is mondogatta, hogy igy szeret úgy szeret aztán mégis kidobott letiltott azt mondta ne keressem zárjuk le végleg. Hallani se akar rólam. Szóval a szavaknak nem lehet hinni azt csak a pillanatnyi lelkiállapotuk mondhatja velük.

Most inkább olyan mintha megutált volna. :(

2013. máj. 2. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!