Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett egy tipikusan kapcsolatra alkalmatlan srác, mit tegyek?
Sajnos én is belé szerettem, ez nem igazán könnyíti meg a helyzetemet...
Tudom, hogy ő olyan típus, aki nem vágyik semmiféle elköteleződésre (mondjuk én is ilyen vagyok nőben... annak ellenére, hogy volt már több éves kapcsolatom is, nem tudom átadni magam senkinek... elvárom, hogy a másik hagyja, hogy az életének minden részletében ott legyek, de én a saját dolgaimat szeretem csak magamnak megtartani, nem akarom bevonni a hobbijaimba, haverjaimhoz...stb, tehát én se vagyok az a kapcsolatba való típus).
Az a szerencsétlenség történt velünk, hogy már fél éve kerülgetjük egymást, akármikor találkozunk, akár csak véletlen is, onnantól legalább egy 10 órát tuti együtt töltünk, mert nem igazán tudunk elszakadni egymástól, vannak megbeszélt randijaink is, minden nap keres, írogat, felhív, órákon át chat-elünk is... szóval eléggé csak egymással foglalkozunk, de én úgy érzem, hogy nem lennék képes olyan emberrel együtt lenni, aki olyan mint én. Mellém olyan típus való, amit már írtam fentebb, hogy jobban azt akarja, hogy az élete része legyek. Viszont tudom, hogy ő is belém szeretett, eléggé nagy szenvedély van köztünk, emellett viszont nagyon gyengéden bánik velem,...valahogy minden téren teljesen kikészít, annyira olyan, amilyenre vágyom, de közben mégse akarom, hogy ezt kapcsolatnak nevezzük.
Mégis mit lehet ilyenkor tenni?
21L
Kérdező, nem szeretnélek megbántani, de te olyan nő vagy, aki elöl egy értelems férfi menekül.
Még a 81 éves, falun élő mamám is vagányabb arc, mint te. Azért 21 évesen ilyen öregesnek lenni...
Neked találták fel a szexkapcsolatot,szerintem élj vele!
Már ne haragudj,de a leírtak alapján te tényleg abszolút nem vagy alkalmas normális párkapcsolatra.
"Csak tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egy jó barátnő típus, és szeretnék az lenni."
Kompromisszumról nem hallottál? Erőltesd meg magad!
"elvárom, hogy a másik hagyja, hogy az életének minden részletében ott legyek, de én a saját dolgaimat szeretem csak magamnak megtartani, nem akarom bevonni a hobbijaimba, haverjaimhoz...stb"
Hát ne haragudj, de az ilyen meg a válaszaidban lévő kijelentéstől én menekülnék, nem sértésnek de te tényleg nem vagy parátnő típus egy nem papucs férfi képtelen lenne téged elviselni. A sráccal ne jöjj össze mert a szexen kívűl más jó dolog nem lesz köztetek.
Ahogy páran írták inkább maradj a szexkapcsolatnál.
Nekem is kell lucfenyő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!