Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értele fogyozni egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értele fogyozni egy pasi miatt, hogy együtt legyek vele vagy fogadjon el olyannak amilyen vagyok és ha nem teszi akkor ennyi?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel megismerkedtem, igazából tetszenék neki ... azt mondja minden rendben van , meg , hogy nagyon kedvel , csak ő nem az ilyen "típusú"lányokat szereti...és ha fogynék akkor...
2013. máj. 2. 00:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

1. Hidd el, semmi garancia nincs arra, hogy ha lefogysz, akkor kellesz neki (én fogytam már pasiért - a férjem kedvéért leadtam a terhesség alatt, szülés után felszedett kilókat - de szinte észre sem vette! Nem értékelt emiatt jobban!)

2. Ha fogysz, magad miatt tedd! Persze nem mindegy, hogy mennyi felesleg van rajtad. Én azt mondom, hogy inkább érezd jól magad a bőrödben, úgy, ahogy vagy, és ha gondolod, akkor emellett (!) fogyj! De előbb fogadd el a tested. (Én ezt tettem, és 10 kilót fogytam úgy, hogy semmit nem tettem érte... furcsa, de ha görcsösen akarok fogyni, akkor nem megy, ha meg nem akarok, mert elfogadom magam, akkor magamtól is fogyok...)

3. Az a pasi, aki elvárásokat támaszt, meg akar változtatni, az minden másban elvárásokat fog támasztani. Nekem ez a tapasztalatom. A következő elvárás az lesz, hogy legyél rendmániás, legyél ambíciózus, keress sok pénzt, és soha semmit nem fog értékelni, hanem újabb elvárásokat fog támasztani. Volt olyan pasim, aki úgy jött össze velem, hogy bevallotta, hogy jobban tetszenék neki, ha picit sportosabb lennék. De összejött velem, elfogadott olyannak, amilyen vagyok és a kapcsolatban biztatott, hogy sportoljak. Nem kritizált, hanem azt mondogatta, hogy így is tetszem neki, jó nőnek tart, de miért ne lennék még jobb? Ugye, hogy ez sokkal motiválóbb, mint az, hogy "fogyjál le, akkor majd kellesz?".

2013. máj. 2. 11:09
 22/23 anonim ***** válasza:
A "fogadd el magad" maszlag igaz minden olyan testi problémára, amin nem lehet változtatni. Azon viszont, ha túlsúlyos vagy, lehet változtatni, és ha nem érzed magad jól a bőrődben, akkor kell is.
2013. máj. 2. 12:08
 23/23 anonim ***** válasza:
na amíg ti itt fogyóztok, meg megeszitek egymást elevenen, addig én tolok még egy pár kakaós palacsintát.
2013. máj. 2. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!