Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értele fogyozni egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értele fogyozni egy pasi miatt, hogy együtt legyek vele vagy fogadjon el olyannak amilyen vagyok és ha nem teszi akkor ennyi?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel megismerkedtem, igazából tetszenék neki ... azt mondja minden rendben van , meg , hogy nagyon kedvel , csak ő nem az ilyen "típusú"lányokat szereti...és ha fogynék akkor...
2013. máj. 2. 00:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Amikor azt mondja valaki, a pasik/csajok miatt fogyózom, valójában önmagáért teszi. Az önbizalma helyreállításáért. Az a kérdésem, hogy milyen a saját megítélésed magadról jelen állapotban. Elégedett vagy-e az önbizalmaddal?
2013. máj. 2. 01:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem éri meg,ahhoz lekéne mondanod pár dologról és sokat edzeni.Te kínlódsz amíg ő valószínűleg másokkal kuficrol és elhagy pár hét esetleg hónap múlva
2013. máj. 2. 01:20
 13/23 anonim ***** válasza:

érdekes elgondolás utolsó.

az edzés mióta kínlódás?

fúj de utálom az ilyeneket bakker.

2013. máj. 2. 01:45
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell egyből leigenytelezni ,úgy gondolom ,hogy ez Nem attól függ h ki hány kiló ,járok h eti 4szer kardiozni ,Nem tartom igenytelnnek magam ,egyszerűen csak hajlamos vagyok a hizasra ,ilyen az alkatom na meg a csokival van meg probléma ,amúgy ezt úgy bírom h engem egyből leigenyteleznek amikor lehet jobban oda figyelek magamra mint egy 40kg os csak rajta Nem átszik meg semmi ,de amelett tok sárgak a fogai meg ilyenek ...Nem kell itt védeni meg semmi ,csak Nem értem h mi jogon mondja bárki is h igénytelen vagyok amikor meg Nem is látott mellesleg megjegyzem h Nem csak a követség lehet igénytelenség ,hanem a kis 40kg os fiúk is ...igazábol pont ez a baj ,hogy Magyarországon ilyen rosszindulatu emberek vannak ...na de mindegy ,szerintem mielőtt bárki is kritizalna a másikat nézzen saját magába ...
2013. máj. 2. 01:53
 15/23 anonim ***** válasza:

heti 4 edzés azért elég jó.

akkor az étrended,már ha van az nem stimmel.

a teljesítményt elsősorban az edzés adja,de a külső megjelenés az étrenden áll,vagy bukik legalább 70%ban.

2013. máj. 2. 01:58
 16/23 anonim ***** válasza:

Képzeld el b*zd meg aki nem önszántából fogyókúrázik hanem más miatt annak kínlódás az edzés mert legszívesebben nem csinálná.Én meg az ilyen feleslegesen okoskodó marhákat utálom akik belekötnek mindenbe

2013. máj. 2. 03:36
 17/23 anonim ***** válasza:

Van értelme, ha szeretnél tetszeni a másik embernek.

A kommentelők többségét nagyon birom, kiváncsi leszek, ha ezeket az irásokat az orruk alá nyomná valaki 20 évvel később, amikor is velük kapcsolatban irkálna igy valaki, vajon mit szólnának?:DD

2013. máj. 2. 06:41
 18/23 anonim válasza:

Hasonló cipőben...

Egész életembe a súlyommal kínlódtam. Főleg tini koromban. Így születtem, örököltem. Nem feltétlenül ''igénytelenség''. Folyton megszóltak, de akinek igazán fontos vagy, az elfogad így is. Vannak pasik akiknek típikusan bejönnek a husi lányok. :) Szóval fel a fejjel! ;) És igen, valóban csak magad miatt fogyózz! :))

2013. máj. 2. 07:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a kérdésem, hogy a nem ilyen típusú kifejezést konkrétan az alakodra értette?
2013. máj. 2. 09:24
 20/23 anonim ***** válasza:

Az sem került még szóba hogy mennyire kövér az a kövér. Itt vitatkozunk, persze hogy vannak kicsit husisabb lányok akiknek olyan a genetikájuk és ez is áll nekik jól. De itt mondjuk +10 kgról van szó, nem többről, és homokóra alakról.

Ha valaki mindenhol redős az bizony ugyanolyan igénytelen mint a sovány alkatúaknál a 40 kilós férfi.

Hogy mi lesz 20 év múlva, hát nem minden életszakaszban tudunk egyformán figyelni a testünkre de ha valaki akárhány év múlva azon kapja magát hogy dagadt akkor nyugodtan szakítson időt a mozgásra és tegye rendbe az étrendjét már csak az egészsége miatt is.

2013. máj. 2. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!