Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értele fogyozni egy pasi miatt, hogy együtt legyek vele vagy fogadjon el olyannak amilyen vagyok és ha nem teszi akkor ennyi?
érdekes elgondolás utolsó.
az edzés mióta kínlódás?
fúj de utálom az ilyeneket bakker.
heti 4 edzés azért elég jó.
akkor az étrended,már ha van az nem stimmel.
a teljesítményt elsősorban az edzés adja,de a külső megjelenés az étrenden áll,vagy bukik legalább 70%ban.
Képzeld el b*zd meg aki nem önszántából fogyókúrázik hanem más miatt annak kínlódás az edzés mert legszívesebben nem csinálná.Én meg az ilyen feleslegesen okoskodó marhákat utálom akik belekötnek mindenbe
Van értelme, ha szeretnél tetszeni a másik embernek.
A kommentelők többségét nagyon birom, kiváncsi leszek, ha ezeket az irásokat az orruk alá nyomná valaki 20 évvel később, amikor is velük kapcsolatban irkálna igy valaki, vajon mit szólnának?:DD
Hasonló cipőben...
Egész életembe a súlyommal kínlódtam. Főleg tini koromban. Így születtem, örököltem. Nem feltétlenül ''igénytelenség''. Folyton megszóltak, de akinek igazán fontos vagy, az elfogad így is. Vannak pasik akiknek típikusan bejönnek a husi lányok. :) Szóval fel a fejjel! ;) És igen, valóban csak magad miatt fogyózz! :))
Az sem került még szóba hogy mennyire kövér az a kövér. Itt vitatkozunk, persze hogy vannak kicsit husisabb lányok akiknek olyan a genetikájuk és ez is áll nekik jól. De itt mondjuk +10 kgról van szó, nem többről, és homokóra alakról.
Ha valaki mindenhol redős az bizony ugyanolyan igénytelen mint a sovány alkatúaknál a 40 kilós férfi.
Hogy mi lesz 20 év múlva, hát nem minden életszakaszban tudunk egyformán figyelni a testünkre de ha valaki akárhány év múlva azon kapja magát hogy dagadt akkor nyugodtan szakítson időt a mozgásra és tegye rendbe az étrendjét már csak az egészsége miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!