Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti bírnátok, ha 2 fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti bírnátok, ha 2 fiú összeverekedne miattatok?

Figyelt kérdés
Én nagyon bírnám, persze nem kell, hogy összeverekedjenek miattam, de ha megtörténne, akkor tök jó lenne azt tudni, hogy 2 pasinak is annyira számítok, hogy verekszik miattam.
2013. máj. 2. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én inkább számítanék valakinek annyira, hogy tiszteletben tartsa, mit akarok.
2013. máj. 2. 01:12
 12/16 anonim ***** válasza:
HA egy lány fontos nekem, akkor azt törődéssel fejezem ki, nem azzal, hogy betöröm valakinek a fejét, aki szintén törődik a lánnyal.
2013. máj. 2. 01:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Biztos a zsiros kenyerert verekednenek ossze nem miattad..:D
2013. máj. 2. 06:04
 14/16 anonim válasza:
Totál gáz! Mutatja az értelmi szintet.
2013. máj. 2. 07:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, neked mi a jó abban, ha miattad verekednek össze...

Miattam majdnem összekapott a barátom, és az ex-m, de szerencsére csak MAJDNEM, borzasztóan rossz érzés, hogy valaki miattam okozna kárt a másikban, főleg miattam legyen netán rosszul az akit nagyon szeretek. Még így is rosszul éreztem magam utána:/

2013. máj. 2. 10:37
 16/16 anonim válasza:
Értem már verekedett össze két fiú... és hidd el nem volt valmi jó élmény! Sõtt azóta nemigazán birom elviselni ha barátom vagy ismerõsöm verekszik vagy agresszív ha én ott vagyok.
2013. máj. 2. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!