Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Ti nem aggòdtok mikor a barátnötök elmegy diszkòba a barátnöivel?

Figyelt kérdés
Az van h elment 5 lànynés fiù baràt. Én nem tudtam menni. Félek h lefekszik valakivel vagy attòl h màssal csokolozik. Beteges ?? Vagy azért van okom félni ??
2013. máj. 1. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
BIZALOM!
2013. máj. 1. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Félsz, hogy lefekszik valakivel? Első éjszakán, amikor van kapcsolata? Hát, ez tényleg beteges a részedről.

Veled mennyi idő után feküdt le? Első randin?

2013. máj. 1. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
A félelem alap...de bíznod kell a barátnődben! Ha mégis megtörténik akkor nem érdemli meg a bizalmadat és mást sem!
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaj már miért dugna? Ez már beteges! A mai kor népbetegsége a féltékenység!

Ennyire bizol benne? Akkor minek vagy vele együtt? Inkább beszélgess el saját magaddal,és gondolkodj.

5/8 anonim ***** válasza:
Én tuti nem engedném el egyedül főleg nem fiúkkal
2013. máj. 1. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért baj ha mással smárol? Én is smároltam mással attól még szeretem a pasimat csak a piátóé elborult az agyam-
2013. máj. 1. 23:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolso te se vagynnormalis ha azt hiszed h massal csokolozni belefer. Nemmlennek a te baratod baratnod....
2013. máj. 2. 06:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze h nem fér bele, de azért a csókot még megbocsájtanám neki. Ő is megbocsájtott. Többet már nem, ott kapásból vége lenne.
2013. máj. 2. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!