Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van? Jogosan haragszom rá?
Hát az is lehet, hogy azt gondolta úgysem tudtok találkozni mert családi programod van, ezért elment egy haverjához h lelket öntsön belé, hogy később beszélni tudjatok.
De az is lehet, hogy ha állandóan neki kellett ilyen gesztsokat tenni csak, akkor egyszerűen besokallt
Hadd sarkítsam és egyszerűsítsem le, hogy hogyan működik ez:
- Szeretlek.
- Nem, nem szeretsz.
- De szeretlek.
- Nem, nem szeretsz, nem hiszem el.
- (Miért nem bízik bennem? Megvan! Megmutatom, hogy milyen lenne az, ha nem szeretném őt, hátha akkor már hinni fog nekem, amikor szeretem.)
...
- Látod, mondtam, hogy nem szeretsz, igazam volt.
- De hát csak megmutattam, hogy milyen az, amikor nem szeretlek, csak egy példa volt.
- Nem érdekel, ez fájt, és az, hogy ezt megcsináltad velem, bizonyítja, hogy nem szeretsz.
Szóval ilyen az, amikor érzelmi éretlen próbálnak fenntartani egy kapcsolatot, miközben valójában csak a saját érzelmi igényeiket próbálják kielégíteni a másik mellett, de ha két éhes ember közül egyik sem főz, akkor soha senki nem fog jól lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!