Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek vele legyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsanett123 kérdése:

Szerintetek vele legyen az elsom? Megbanam? :s

Figyelt kérdés
van egy srac akibe halálosan szerelmes vagyok..és állitolag ö is belem..egyfolytaba csak azt mondogatja hogy engem igazan szeret...de errol a fiurol azt kell tudni hogy majdnem minden csaját kihasznalta:S..nem tudom hogy velem is ezt tenné..de akit szeret azt nagyon..de van egy legjobb lany baratnoje akinek mindent elmond..es az elmondta nekem hogy miket mondott rolam a srac.:) olyanokat mondott pl. hogy ez azegyetlen lany akit tenyleg szeretnék mint csajt.. aztan most csak velem akar lenni meg olyanokat mondogat nekem hgy velem akarja eloszor..es nem is akar annyira sokáig varni...15éves vagyok...en is vele szeretnem az elsot..szerintetek nem csak kihasznalna?
2013. máj. 1. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Természetesen
2013. máj. 1. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem de.
2013. máj. 1. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
ne vadidegenek mondjak meg kivel veszitsd el..azt te erzed! en 15evesen vesztettem el olyannal akit nemszeretek ez neked ennel csak jobblehet
2013. máj. 1. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mi döntsük el, hogy lefeküdj-e vele.
2013. máj. 1. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
igen. Tudod ahogy más emberekkel bánik, úgy fog veled is, csak idő kérdése.
2013. máj. 1. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Na várj, ti még csak együtt se jártok (vagy igen?) de már dugni akartok? Ettől ne várj hosszú kapcsolatot... ha eddig mindenkit kihasznált akkor veled is ez a terve. A szépeket meg nyilván azért mondja rólad mert másképp nem engednéd hogy megfektessen.
2013. máj. 1. 17:30
 7/8 anonim válasza:
Szerintem várj még vele.Ha tényleg szeret akkor megvárja és nem erőltetni. Ha nem akkor tudni fogod hogy csak ki akart használni.
2013. máj. 1. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:

De, csak kihasználna valószínűleg. A tündérmesékben van az, hogy a csávó megváltozik. De amúgy miért kérdezed? Jártok, vagy mi? Vagy csak járnátok 2 napot, és menne a dolog? Szerinted akkor nem hagyna ott, mint a huzat?

Ha annyira akarod, járjatok, aztán majd minimum fél év múlva, nézd meg, hogy vár e még rád. (Szerintem nem fog)

2013. máj. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!