Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja? Mit jelent?
Mennyi ideig voltatok kapcsolatban?
Feltételezem, hogy nem volt valami komoly kapcsolat, ha mindenféle indok nélkül dobott.
Mert ha komoly lett volna akkor megbeszélhetnétek a dolgokat hogy akkor most hogyan is álltok.
Igaza van a kérdezőnek,nem kell oltogatni!:)
És szerintem,azé még a pasit és érdekli kicsit a csaj,me ha nem érdekelné,akko hagyná magát a fenébe fent a társkereső oldalakon,me ő is gondolhatja h keress vki mást v csak barátkozik!:)
De ha besz. még msn-en ako hozd fel ezt a témát,azt meglátod h szeretne-e még vmit tőled!:)
Koszi utolso hozzaszolo!! vegre egy normalis hozzaszolas. Koszonom. Emailezunk egymassal. Most eb vagyok a soros valaszolni csak gondoltam h hagyom egy par napra, h ne legyen az h ugy teperek utana h kilog a nyelvem..
Nem is tudom miert valaszolnak olyanok akik erdemben nemt udnak hozzaszolni vagy csak parasztsagot irnak akkor inkabb tartanak meg maguknak a velemenyt! nem az en kerdesem az egyetlen ahol ilyen valaszok jottek olvastam mar durvabbakat is! csak h mi ertelme van szerintem meg a valaszadok sem tudjak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!