Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még rajtam valaki, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam valaki, akinek sosem volt bnője és egy rakás szerencsétlenségnek érzi magát? 23/F

Figyelt kérdés
Mindent próbáltam már, az ég világon, internetes ismerkedés minden formája, diszkó, nappali leszólítások, "szociális" körökben való ismerkedés, mindent próbáltam de az ég világon semmi nem jött össze. Nagyon egy balfácán vagyok. Van aki hasonló helyzetben van?
2013. máj. 1. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért a vállára akarsz borulni?
2013. máj. 1. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
van, de majd holnap megpróbálok tenni ellene
2013. máj. 1. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Van, én nekem sem volt még soha barátnőm!

22/F

De szerintem nem csak az én hibámból...

2013. máj. 1. 16:46
 4/9 anonim ***** válasza:
az a baj, hogyha szerencsétlennek érzed magad akkor panaszkodsz és a panaszkodást egy nő sem szereti azt hiszem itt a kulcs
2013. máj. 1. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem balfácán vagy, csak csúnya v alacsony.
2013. máj. 1. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért lennék rajtad?
2013. máj. 1. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, itt vagyok én is. A csajok nem képesek vonzódni egy alacsony, sovány fiúhoz, rühellik a fajtámat, ha te is ilyen típús vagy, akkor már meg is van az oka a szerencsétlenségedre.
2013. máj. 1. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy
2013. máj. 1. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rakat szerencsétlenség, csak éppenséggel annyira taszító vagyok, hogy nem csoda, hogy még egy lány sem tudott velem 1 percnél több időt eltölteni :D
2013. máj. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!