Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírt ilyen könnyen túllépni rajtam? Mennyire szereti a másikat aki pár héten, hónapon belül már randizgat?
Azt mondta igy szeret meg úgy szeret, 2,5 hónap telt el a szakitás óta, közben találkozgattunk néhányszor hátha vissza lehet csinálni.
Hétfőn viszont pontott tett az ügy végére és tegnap már randizgatott is.
Ennyit jelentettem neki? :(
Ha nem talál senkit (elég nehezen ment neki eddig is) és jönne vissza Ti engednétek?
Ha már szakítottatok, az gondolom nem volt véletlen ...!
Én nem fogadnék utólag senkit sem vissza!
Még is mire kéne várni? Ez nem olyan dolog mikor meghal valaki és hetekig feketében kell járni, vagy meggyászolni.
Ezaz egyik legjobb módja h túl legyél a másikon h ismerkedsz keresel mást. Téged ez csupán azért zavar mert ő már talált valakit és túl van rajtad, viszont te még nem találtál senkit és még szereted...
Mndenki máshogy dolgozza fel a szaktást, valaki lefekszik és kb fel se tud kelni egésznap, valaki állandóan csajozik, pasizik, hogy felejtsen... nem tudhatod ki mit miért tesz.
Az pedig a halálom, hogy "ne fogadj vissza senkit akivel már szakítottál"...Miért is ne? ha szereted miért ne lehetne esélyt adni, mi van, ha pont most passzol majd mnden. Utálom, hogy mindenki büszkeségi kérdést csinál a szerelemből, holott pont ilyenkor kellene eldobnia mindenkinek az agyát és azt csinálni, ami igazán szívből jön
kérdező, van, aki így dolgozza fel a szakítást... lehet, hogy később visszatalál még hozzád, de ez egyáltalán nem 100%. szerintem te se "zárkózz be", éld az életed, ha mégis van még dolgotok együtt, akkor előbb-utóbb úgyis összekerültök majd.
(kedves utolsó, gondolom életedben nem volt még normális párkapcsolatod, különben nem írnál ilyen f.szságokat. és igen, ezt veheted személyeskedésnek, mert az.)
Nyugodtan személyeskedhetsz, nem hiszem hogy 1-2 mondatból messzemenő következtetéseket lehetne levonni a másikról.
Nyugodtan írogathatjátok a kérdezőnek, hogy majd visszatalál hozzá a szerelme, meg hogy legyen türelmes, stb. De lássuk be, ennek a kapcsolatnak nagyobb valószínűséggel vége van, mint nincs :-(
Lehet, hogy kicsit többet tudok a kapcsolatokról, mint a kedves személyeskedő...nem vagyok már tini, és nem csak rózsaszínben látom a világot, hanem képes vagyok reálisan gondolkozni.
(Amúgy meg hál'Istennek van normális kapcsolatom jónéhány éve...)
Hát persze jelenleg úgy tűnik vége van. Ezt okoskodásod nélkül is nyilvánvaló szerintem mindenkinek :)
De a jövőbe még Te sem látsz bele kedves utolsó.
Utolsó előttinek köszönöm szépen a reményt adó szavakat! Jól esik hinni benne, hogy ha van dolgunk egymással még találkozunk. :)
Az az érdekes, hogy elvileg szeret mégsem jött vissza hanem azt akarta, hogy "nyerjem el újra a szívét". Ha szeret akkor minek újra?? Én vagy szeretek valakit vagy nem, nála ennek ugy látszik fokozatai voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!