Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytathatom a szexkapcsolataimat, ameddig a barátommal nem jutunk el addig?
Figyelt kérdés
Tegnap jöttünk össze, viszont vele még kb. 1 hónapig nem akarok lefeküdni, hogy ne tartson könnyen kaphatónak. Van 2 srác akivel összejárok már több hónapja, mert én minden nap, max. 2 naponta igénylem a szexet, nagy baj lenne, ha addig, ameddig a barátommal nem fekszek le, velük ezt folytatnám?2013. máj. 1. 12:39
1/27 anonim válasza:
hát ez szép
szerintem mindegy neked
3/27 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy a fiúd csalna neg így. Gondolom az szarul esne neked.
4/27 anonim válasza:
jól meggondoltad, hogy így vágsz bele egy kapcsolatba?
le kéne zárni az eddigi kapcsolatokat teljesen.
5/27 anonim válasza:
Persze folytathatod,csak aztán számolj el magaddal!
6/27 anonim válasza:
És akkor az ilyeneknek van kapcsolata
7/27 anonim válasza:
Amúgy szerintem is mindegy Neked! Most komolyan mással kef.lsz,a barátoddal meg vársz? "nem jutunk el addig" Mint valami kis szüzike! Miért, mi értelme ennek az egésznek?
8/27 A kérdező kommentje:
Megtehetem azt is hogy velük lezárom és ma este már a barátommal szexelünk, csak akkor könnyűvérű ribancnak fog tartani, ez tuti.
2013. máj. 1. 12:50
9/27 anonim válasza:
Ilyen kérdést:)ez most komoly?
Két naponta szexelsz férfiakkal akikkel nem is vagy együtt, csak a testiség miatt és azt akarod,hogy a barátod ne tartson könnyen kaphatónak.
Szerintem mindenképpen beszéld meg ezt a barátoddal.
Ne köntörfalazz sokáig csak egyenesen mondd a szemébe:"lotyó vagyok!"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!