Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátság férfi és nő között?
volt már pár ilyen kérdés... használd a keresőt.. pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ha sokan azt mondják igen, akkor miért nem hiszel nekik :)?
Én is azt mondom hogy igen, van. Nekem is több női barátom van, sőt, több van belőlük mint a srácokból.
Igen van.Ezt nőként írom neked,de nem egészen 100%-os,mivel a férfi barátaim 90%-át egy csettintésre megkapnám ha akarnám.Tehát ha nem olyan lenne a magatartásom tuti bepróbálkoznának.:-)
Ezért részben igazad van.
Amúgy a legjobb,legmegbízhatóbb barátaim akikre mindig számíthatok az expasijaim!
Merjél nyugottan, ha nem lépsz akkr se lesz már ugyanolyan a barátság..Én örülök h. léptem, ám megértelek, mert én is nehezen szántam rá magam:)
Kiszedtük egymás szemöldökét..és akkr döbbentem rá h. mennyire szeretem..nagyon közel kerültem aznap hozzá,és azt se tudtam milyen ürüggyel hívjam fel másnap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!