Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiakarja élni magát. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakarja élni magát. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
a barátnőmmel szakítottunk múlt héten, azt mondta részéről nem az igazi már a dolog, és ki akarja élni magát, új fiúkat kipróbálni, bulizni. 18 éves, én 22, 2 évet voltunk együtt. nagyon sok helyen olvasom ezt a kiélős dolgot, és nagyon idegesítő! minden tini lány ilyen? ha valakivel jó, és szeretjük, akkor miért rontják el ilyennel? találkoztunk szakítás után, és beszélgettünk. csókolóztunk, együtt aludtunk (nem szexeltünk) és megbeszéltük, hogy mindkettőnkben van még valami, amit fel lehetne lobbantani, de ő nem akarta. Szerintetek visszajön? nem várok rá... de az ilyen kiélős dumák után megbánják a lányok hogy nem maradtak a biztos jó mellett? köszi a válaszokat
2009. szept. 27. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
1 szó: ribanc. keress mást.
2009. szept. 27. 22:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Igen, velem történt. A barátom elhagyott, azt mondta már nem szeret, keressek mást...majd beleőrültem.

Két hétig hivogattam, majd pár nap múlva felhívott, hogy engem szeret. (két nővel is próbálkozott, és rájött, hogy én kellek neki) megbocsátottam, mert szeretem

2009. szept. 27. 22:55
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
szerintem felejtsd el.ha neki a kieles az az ,h mas fiuval dugjon,az vmit elarul a jellemerol.majd egy par ev mulva biztos kielt(k*rva) kinezete is lesz...
2009. szept. 27. 23:35
 14/19 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy az anyja ilyen. 41 éves nő, és nincs senkije, 1-1,5 évig tartanak a kapcsolatai, aztán dobja a pasikat, mondván hogy elmúlt a szerelem. a lány nem ilyen, nem tudom miért akar olyan lenni mint ami nem ő. ő nem bulizós, pasizós, csak ezt látja otthon...
2009. szept. 28. 09:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Hagyd ezt a lányt szerintem.

Amúgy a "ribancozós" fiúkáknak: rengeteg kiélős ribanc faszi is van!

2009. szept. 28. 14:21
 16/19 A kérdező kommentje:
hát az lesz:( de ha megbánná, és mondjuk felhívna nemsokára, hogy kezdjük újra mert rosszul döntött, akkor hogy reagáljak? húzzam kicsit az agyát, hogy küzdjön ő? vagy alapból ne is menjek bele? ez nagy dilemma...
2009. szept. 28. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes belemenni, vagy ha nagyon szeretnél neki adni egy esélyt, akkor is húzd előtte az agyát, és akkor majd kiderül, mennyire gondolja komolyan.
2009. szept. 28. 14:52
 18/19 A kérdező kommentje:
14:52 Ezt fogom tenni. Úgy érzem adnék neki még egy esélyt de akkor már neki kéne/kell bizonyítania, hogy mennyire akarja hogy újrakezdjük. Ha egyből belemennék, az gyengeség lenne. Ismerem őt... tudom, hogy nem fog bejönni neki a bulizós élet. Majd meglátjuk mi lesz.
2009. szept. 28. 14:58
 19/19 anonim válasza:
Szia. Hogyne történne ien mással is. 19 vagyok. exem el 13 éves korában ismerkedtem meg. Akor 16 voltam. 3 évet töltöttünk együt egészen ezév május 29-ig. Nagyon szerettem, és még mainapig szeretem. (Sajnos) Rá is rájött az élhetnék. El kelett hogy engedjem mert ha igazán szeretsz valakit akkor el kell engedned. Fájdalmas lessz az első pár hónap az tuti. de aztán enyhül. A legnagyobb gond h elmúlik a tisztelet a nőkben. már nem azt az embert látják aki érdekes, izgalmas. Legalábbis szerintem.
2009. szept. 28. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!