Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakarja élni magát. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
a barátnőmmel szakítottunk múlt héten, azt mondta részéről nem az igazi már a dolog, és ki akarja élni magát, új fiúkat kipróbálni, bulizni. 18 éves, én 22, 2 évet voltunk együtt. nagyon sok helyen olvasom ezt a kiélős dolgot, és nagyon idegesítő! minden tini lány ilyen? ha valakivel jó, és szeretjük, akkor miért rontják el ilyennel? találkoztunk szakítás után, és beszélgettünk. csókolóztunk, együtt aludtunk (nem szexeltünk) és megbeszéltük, hogy mindkettőnkben van még valami, amit fel lehetne lobbantani, de ő nem akarta. Szerintetek visszajön? nem várok rá... de az ilyen kiélős dumák után megbánják a lányok hogy nem maradtak a biztos jó mellett? köszi a válaszokat
ez már nem szerelem. Én 14 évesen jöttem össze a párommal, gondolhatod, hogy nem éltem ki magam, de nem is hiányzik, mert mindent megkapok tőle, és még jobban szeretem, mint eddig.
8 éve vagyunk együtt.
Lehet, hogy később visszatáncol, de akkor már nem lesz ugyanolyan.
22/L.
2009. szept. 27. 21:13
2/19 A kérdező kommentje:
mindketten az elsők voltunk egymásnak.
2009. szept. 27. 21:14
3/19 A kérdező kommentje:
tőlem is mindent megkapott:( isteni volt a szex neki velem, ezt elismerte, imádta a törődésem, a figyelmességem, az odaadásom, a férfias megjelenésemet. És mégis ez van...
2009. szept. 27. 21:15
4/19 anonim válasza:
nem minden lány ilyen de nem mindenki egyforma vérmérsékletű, ez a fiúkra is igaz. hagyd hagy menjen ha akar, nem tudsz vele mit tenni. ha elmúlik a szerelem, akkor jobb ha különváltok, idővel majd könnyebb lesz.
2009. szept. 27. 21:15
5/19 A kérdező kommentje:
hát az lesz... nem kergetek ábrándokat, de azért még ott van a szívem mélyén ez hogy vajon ha látja hogy énvelem volt jó, akkor visszajön még?
2009. szept. 27. 21:16
6/19 anonim válasza:
elképzelhető hogy visszamegy de érdemes elgonolkodni hogy megéri-e? lehet hogy később is rá fog jönni az "élniakarás" és otthagy avyg jön egy másik srác, és akkor megint te leszel a padlón. szerintem próbálj meg túllépni rajta és keress egy másik lányt, tudod ahogy mondani szokták csak a töltött káposzta jó felmelegítve.
2009. szept. 27. 21:33
7/19 A kérdező kommentje:
hát... ezzel vitatkoznék, hogy csak a töltött káposzta:) nem egy ismerősöm van akik szakítás után pár hónappal/évvel összejöttek és ma már sok éve együtt vannak, vagy házasok. De valahol igazad van, az újrakezdéshez érzelmi érettség kell, ami nem hiszem hogy olyan magasan lenne neki, ha ezzel az indokkal szakított. Persze beismerem, hogy még csak 18 éves, de akkoris...
2009. szept. 27. 21:35
8/19 anonim válasza:
Te voltál az első neki, ugye? Ezt inkább azért csinálják egyes lányok, mert sérti az egójukat, hogy a barátnőiknek esetleg volt már dolguk több pasival is, nekik meg csak eggyel, és úgy érzik, le vannak maradva a többiekhez képest. Mondjuk 18 éves korban már elég gyerekes ez a "kiélem magamat" hozzáállás...
Amúgy nyugodt lehetsz, ha ilyen az a lány, akkor biztos nem is szeretett már téged. Keress olyat, aki érettebben gondolkodik, és jobban megérdemli, hogy szerelmes legyél belé!
2009. szept. 27. 21:37
9/19 A kérdező kommentje:
igen első voltam, volt tiniszerelme 13 éves korában. sokszor mondta hogy neki ő volt a nagy szerelme... én meg nevettem magamban, hogy 13 évesen az csak gyerekszerelem. Hát az lesz, még egy ideig várok, pár napot, hetet, mert nem érzem most hogy csajoznom kéne, de utána elengedem, és lehet hogy késő lesz már mikor visszasírja magát...
2009. szept. 27. 21:42
10/19 A kérdező kommentje:
amúgy történt már valakivel hasonló? (kiéléses dologra gondolok). Mi lett a vége? kíváncsi lennék tapasztalatokra is:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!