Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetem túl magam az első nagy csalódásomon? (csak komolyak írjanak)
Nos ez elfog tartani egy darabig. Legalábbis pár hónapig biztos, mivel 2 év az már nem rövid idő. Figyelemelterelés az egyik legjobb módszer. Próbáld magad lekötni ha van valami hobbid vagy esetleg sport stb... Az alkoholt nem ajánlom az csak ideiglenesen válik be.
Ami nagyon fontos, hogy szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot (találkozások, facebook, hírzárlat a barátoktól stb...). Különben csak agyalni fogsz rajta folyamat. Az első pár hét elég durva lesz, de idővel elkezded megszokni. Csak ne keresd ne karcolgasd a sebeidet. Menny a barátaiddal buliz, csináljatok programokat stb...
22 F
Sajnálom kedves kérdező.. :( Ha megnyugtat nem vagy egyedül a problémáddal. Én most is utána pityergek.. 4 hónapos kapcsolat volt, de jobban szerettem mint eddig bárkit. Két hónapja próbálom elfelejteni, dde még mindig nem bírok másra ránézni sem. Neki már rég új csaja van. Ráadásul letagadott, letagadta a kapcsolatunkat mintha nem is létezne számára. Nagyon fáj, hogy ilyen könnyen túllépett mikor azt mondta igazán szeret. A szó hazug!
Irigylem őt, hogy ilyen szimplán elsétált egyik napról a másikra továbblépett.
De már kezdem megszokni, hogy minden kapcsolatomban én vagyok az áldozat. Mindig az szenved jobban szakitáskor akinek fontosabb volt a másik. Ez még eddig mindig én voltam. :(
24/L voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!