Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tehetem túl magam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetem túl magam az első nagy csalódásomon? (csak komolyak írjanak)

Figyelt kérdés
Mindenhol őt látom, a mai napig szeretem, de nem tudtuk tovább folytatni a kapcsolatot. 2 évig voltunk együtt, és most teljes a kilátástalanság. Mit tegyek? (privibe is szívesen veszem a hasonló helyzetet átélt személyek üzeneteit)
2013. máj. 1. 09:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
gyakorlatilag sehogy. Találj valaki mást, aki elfeledteti veled.
2013. máj. 1. 09:17
 2/16 schocko ***** válasza:
Gondolj arra, hogy azért történt, mert mégsem ő volt az igazi, ezért egy még jobb partner vár rád...(ez általában így is szokott lenni)
2013. máj. 1. 09:21
 3/16 Minekaz144 ***** válasza:

Nos ez elfog tartani egy darabig. Legalábbis pár hónapig biztos, mivel 2 év az már nem rövid idő. Figyelemelterelés az egyik legjobb módszer. Próbáld magad lekötni ha van valami hobbid vagy esetleg sport stb... Az alkoholt nem ajánlom az csak ideiglenesen válik be.

Ami nagyon fontos, hogy szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot (találkozások, facebook, hírzárlat a barátoktól stb...). Különben csak agyalni fogsz rajta folyamat. Az első pár hét elég durva lesz, de idővel elkezded megszokni. Csak ne keresd ne karcolgasd a sebeidet. Menny a barátaiddal buliz, csináljatok programokat stb...

22 F

2013. máj. 1. 09:23
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok csak azért összejönni mással, hogy elfelejtsem a régit, hiszen akkor az új partneremmel csak azért lennék együtt, hogy nekem ne fájjon annyira, ez meg már kihasználás, vagy nem?
2013. máj. 1. 09:23
 5/16 Minekaz144 ***** válasza:
Vannak olyanok akik ha összejönnek egy új partnerrel akkor képesek igazán elfejteni az előzőt. De vannak olyanok is akik hiába jönnek össze új partnerrel mégsem működik a kapcsolat, mert annyira szereti az exét, hogy csak őt látja benne.
2013. máj. 1. 09:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieknek a válaszokat!
2013. máj. 1. 09:36
 7/16 Minekaz144 ***** válasza:
Én azt mondom, hogyha találsz valakit akivel elvagy és jól érzed magad vele olyannyira, hogy az exed eszedbe se jut, akkor ne hátrálj meg. De ha te tényleg annyira szereted az exedet, hogy más nőre rá se bírsz nézni. Akkor mindenképp tarts szünetet.
2013. máj. 1. 09:40
 8/16 A kérdező kommentje:
A baj csak az hogy én hiába szeretem már egy éve, ha ő csak elvan velem. Neki jó volt velem, mert mégiscsak volt vele valaki, én meg reméltem, hogy helyrehozhatóak a dolgok. Sajnos ő nem fog, nem akar értem változni/harcolni. Én pedig elfáradtam, csak a szerelem... (részemről)
2013. máj. 1. 09:45
 9/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom kedves kérdező.. :( Ha megnyugtat nem vagy egyedül a problémáddal. Én most is utána pityergek.. 4 hónapos kapcsolat volt, de jobban szerettem mint eddig bárkit. Két hónapja próbálom elfelejteni, dde még mindig nem bírok másra ránézni sem. Neki már rég új csaja van. Ráadásul letagadott, letagadta a kapcsolatunkat mintha nem is létezne számára. Nagyon fáj, hogy ilyen könnyen túllépett mikor azt mondta igazán szeret. A szó hazug!

Irigylem őt, hogy ilyen szimplán elsétált egyik napról a másikra továbblépett.

2013. máj. 1. 10:36
 10/16 anonim ***** válasza:

De már kezdem megszokni, hogy minden kapcsolatomban én vagyok az áldozat. Mindig az szenved jobban szakitáskor akinek fontosabb volt a másik. Ez még eddig mindig én voltam. :(

24/L voltam

2013. máj. 1. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!