Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kaptam május kosarat a barátomtól. Mit csináljak? Szakítsak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 07:50
11/21 anonim válasza:
Ha esetleg a szülinapodra nem adna semmit, akkor esetleg elgondolkozhatnál rajta, na de így! :D
Apropó, csak nekem nem mond semmit ez a május kosara biszbasz semmit? :)
12/21 anonim válasza:
Nekem sem. De ha így folytatod, kapsz egy júniusi kosarat (értsd: dob a p*csába).
13/21 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele ha szereted, mert így megkíméled magadtól.
14/21 anonim válasza:
Mi ez a május kosár/fa hiszti? Szerintem az egész egy nagy hülyeség, miért kell ebből ügyet csinálni???
Ha ennyi eszed van, hogy ilyen hülyeségből problémát csinálsz, akkor igen, szakíts vele, jobb lesz neki nélküled. 26N
15/21 anonim válasza:
elvileg nálunk nem febr. 14. a szerelmesek napja, hanem május 1. gondolom ezért van kiakadva a kérdező. ilyenkor a fiúk májusfát, v kosarat adnak a lányoknak, akiket szeretnek. hozzáteszem 30 évem alatt erről tegnap olvastam először, de vannak helyek, ahol ápolják még ezt a hagyományt, mondjuk értelmesebbnek tartom mint a plüss szivecskét télen, de most nem ez a kérdés. kérdező, ha nálatok szokás ez a kosarasdi, akkor nyilván rosszul esik neked, ami érthető, de ezért ne szakíts.
16/21 anonim válasza:
májuskosár...jesszus :D én is le vagyok maradva. valszeg a srác se hallott róla még sose :D
17/21 anonim válasza:
3 hét után ne várd már el hogy 6-7ezer forintos kosarat vegyen neked... Egyébként is ez nem elvárás alapján megy. Ha 3éve lennél vele azt mondom jó rosszul esik. De akkor sem szakító ok. De hagyd ott találjon egy lányt akinek nem az számít hogy mit kap 18.l
18/21 anonim válasza:
3 hétre nem is kell
és ha később sem vesz semmiköze a szerelemnek, ehhez
hány ember felnőtt és meg is halt enélkül, nem ezen múlik N
19/21 anonim válasza:
én máig azt se tudtam mi az a májuskosár vagy a május fa...
de nem is nagyon érdekel, baromság
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!