Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy nem tudom elképzelni azt, hogy a párommal élem le az életem?
4 és féléve vagyunk együtt a barátommal, rengeteg mindent átéltünk együtt. Elég fiatalon(17évesen jöttünk össze), mindkettőnknek a másik volt az ELSŐ minden téren....
Nagyon fontos nekem Ő,de azt érzem, hogy nem ő az igazi, nem tudom elképzelni, hogy ő lesz a gyerekeim apja, hogy vele élem le az egész életem...
Nem tudom mit csináljak, nem akarom megbántani, de azt érzem, hogy már nem az igazi a kapcsolatunk, nem vagyok igazán boldog.
Bűntudatom is van, mert ha napokig nem találkozunk akkor sem hiányzik. Persze, elvagyunk, ha találkozunk, de rossz érzés tudni, hogy valami megváltozott...
Fogalmam sincs mit tegyek.
Nektek mi a véleményetek erről?
Nemrégen volt egy kisebb szakításunk(pár hétig voltunk külön), de visszakönyörögte magát, pedig már kezdtem beletörődni a helyzetbe, kezdtem megszokni az egyedüllétet, aztán újból megkeresett.
utána minden jó lett, látszólag minden helyrejött...de most nem tudom mit akarok,mit érzek stb...
Azt érzem, hogy az életem részévé vált és nehéz elválni tőle...
Szeretnél megismerkedni másokkal is, mert ugy érzed, hogy ellaposodott közöttetek minden.
Ha szakitani fogsz vele, lehet mindent másképpen fogsz látni, mert ujdonságokkal lesz tele az életed.
Egy viszont biztos, az elsõ szerelem el fog kisérni életed végéig, de még az is lehet, hogy meg fogod bánni a szakitást, nem most talán évek mulva.De ki tudja lehet, hogy nem igy lesz. Sajnos sokan jártunk igy, legalábbis én azt hiszem, de már akkor késõ az ujrakezdéshez.
igazából nem vagy egy határozott, amikor megkeresett a szakítás után, miért mentél bele újra,
ez megszokás részedről, így ez nem vezet sehova
szakítani kéne, fiatal vagy még, amúgy Neked kell tudnod mit akarsz, ebben senki nem fog tudni segíteni, gondolkozzál el, ehhez mérten viselkedj és cselekedj, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!