Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Írnátok ajándék tippeket házilag évfordulóra?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a 3 éves évfordulónk a barátommal de ugye nem lesz nyitva semmi. De nem baj mert amúgy is házilag akartam valamit. írjatok légyszíves minél többet. (Több oldalt néztem meg de egyiken se írtak olyat amit egy nap alatt el lehet készíteni) Köszönöm előre is.. :)2013. ápr. 30. 22:02
2/7 anonim válasza:
Közös képekből csinálj egy montázst, és kicsit photoshoppold meg, ha ügyes vagy szép ajándék lesz belőle :).
3/7 anonim válasza:
[link] itt biztosan találsz valamit :)
4/7 A kérdező kommentje:
Ja igen elfelejtettem oda írni, hogy értelmeseket..nem adok lekvárt egy három éves évfordulóra :) De azért köszi
2013. ápr. 30. 22:05
5/7 anonim válasza:
kívánságdoboz szerű. írsz lapokra olyan teendőket, amiket te fogsz neki megcsinálni, pl.: estére szexi fehérnemű, meg szex a parkban, vagy főzök neked vacsit.
ezt bedobod egy szép kis ládikába és amikor találkoztok akkor húz belőle, te meg teljesíted:)
7/7 anonim válasza:
kívánságfa, 8fullos vacsi, házi süti, koktélok, bor), vicces póló, írj, rajzolj bögrére, ajándékdoboz neki fontos apró dolgokkal,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!