Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékötletek évfordulóra?
Én is erre lennék kíváncsi. Nemrég feltettem én is egy ilyen kérdést, de csak negatív válaszokat kaptam. Azon a címen, hogy a saját véleményem nem számít csak a másoké.. és elkezdtem minősíteni nem tudom mi alapján ...
Mi a 4. "évfordulónkat" ünnepeljük. Igazából nem nagyon tudom, hogy mi lenne a jó ötlet :)
Először egy tortára gondoltam, valami vicces kinézetűre :) Ez kreatív és nem is olyan drága.
A másodikat közösen döntöttük el, még pedig, hogy elmegyünk színházba (Miskolc v. Eger) Aztán az utunk nem hazafelé, hanem egy hotelbe vezetne, ahol romantikáznánk :)
Lehet egy egyszerű vacsora is akár otthon, akár egy étteremben.
18/L
Jah, egyébként mi az 1. évfordulóra ezüst karikagyűrűt csináltattunk, amibe egymás nevét gravíroztattuk. AZ enyébe az ő nevét és fordítva :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!