Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítél mindenki külső alapján? Barátom 190cm 120kg, én 164cm,48 kg, hosszú szőke hajam van és azt mondják kifejezetten szép vagyok és csinos, De
Figyelt kérdés
a barátom nem illik hozzám, mert szebb illene hozzám. Mások szerint persze!Nekem viszont ő kell. Kapcsolatunk alatt kiderült, hogy nagyon jómódú és sajnos kaptam több negatív megjegyzést, hogy a pénz megszépíti az embert, de nekem nem a pénze kell! Nekem is van szép nagy lakásom, autóm és jó munkahelyem. Miért van ennyi rosszindulatú ember? Nekem ő kifejezetten tetszik. Párom is többször föltette a kérdést,hogy hogyan voltam képes vele leállni, mert ő milyen hozzám képest,de nekem ő tetszik és kész és nem a pénze!2013. ápr. 30. 21:34
11/16 anonim válasza:
Utolsó te annyira hülye vagy, hogy már fáj.....egy lánynak/nőnek nem egy ropi kell akire vigyázni kell, hogy ne törje össze.....
12/16 A kérdező kommentje:
ez így van! Inkább legyen husisabb, mint egy piszkafa! :) Öngól? Miért is?
2013. máj. 1. 15:19
13/16 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal ha van pénze főleg ahogy írtad hogy neked is.....de már akkor tudtad h van pénze amikor találkoztatok vagy ez ,,út közben" derült ki??!!!!
14/16 anonim válasza:
Utolsó te annyira hülye vagy, hogy már fáj.....egy lánynak/nőnek nem egy ropi kell akire vigyázni kell, hogy ne törje össze.....
10-es is ezt írta, miért hülye akkor??
16/16 Tseppkoe válasza:
#2-#8. Fordítva vannak a kapuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!