Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most barátság v szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most barátság v szerelem?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú történet lesz, 17/F vagyok. Van egy barátom, 15/L, legjobb barátok vagyunk, tényleg, 1 éve ismerjük egymást... jobban ismerem őt mint bárki, és őszinték vagyunk egymáshoz, talizgatunk, hiányzik nekem, és én is hiányzom neki. De még sincs szerelem, legalábbis azt hiszem.

Férfiból vagyok, és néha feljön annak a gondolata is, hogy esetleg több dolog is lehetne. Amikor találkozunk, néha fogdos, én is őt, de csak minimálisan. Nyíltan kimondta, hogy legjobb barátok vagyunk, és ennek nagyon örülök, de kérdem én, ha nem is járunk, lehetne ebből kicsit több? esetleg petting, vagy valami? Köszi előre is a válaszokat.

2009. szept. 27. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ő a legjobb barátod, ezt vele kell megbeszélned nem velünk.

azt mondják, hogy nincs fiú lány barátság (szvsz van, csak ritka), szóval hajrá.

2009. szept. 27. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:

lehet hogy többet érez, csak nem meri bevallani, vagy vár egy lépésre.

mi 2 éves nagyon jó barátságból léptünk át szerelembe, és nagyon jó a kapcsolatunk most is, csak hát ugye a szerelem az másabb :) sokkal jobban érezzük így magunkat, és nagyon szeretjük egymást :) mindent megbeszélünk, sőt még jobban mint előtte :) de majd ez kialakul még nálatok, mert nekem például a barátom legelejétől fogva tetszett már nekem, csak a barátság is jó volt, aztán hopp, összejöttünk, egy jó hosszú történet után... :) na sok sikert, és remélem jól fogtok járni ha összejöttök, meg akkor is ha nem :)

18/l

2009. szept. 27. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát sztem is meg kéne próbálnod...h meddig mehetsz el!! NEkem a gimis osztálytársam volt a legjobb barátom (lány vagyok ő fiú mindketten 22 évesek)s már 2szer voltunk úúúgy randizni!!! Továbbfejlesztett barátsg már ez is...ő egyszercsak megkérdezte 5 év után h mi lenne ha csak úgy találkoznánk,egy randi!!! Én meg benne voltam!! :) Hétvégén volt a második...de már nagyon hiányzik most!!!XD :)Szóval csak bátran...lehet egy jelre vár!!!! De óvatosan azért!! :)
2009. szept. 27. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát mi mindig úgy talizunk, hogy csak úgy, ő kéri a talikat, szal nemtom, félrevezető :D
2009. szept. 27. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet akar vmit!!!!:$ Nekünk gyerekkori barátommal ott dőlt el h lesz mi,mikor berúgtunk s váratlanul megcsókolt!!!!! Igy másnap volt mire fognia...s letesztelhette elutasítom e!!! Nem tettem! :)
2009. szept. 27. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!