Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen nőre vágynak a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőre vágynak a férfiak?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 30. 20:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem kötelező! csak közvélemény kutatást végzek :)
2013. ápr. 30. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
szépre és szexet kedvelőre, aki aranyos és nem kurv*s
2013. ápr. 30. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:

igaz! Miért lenne kötelező hogy 30 felett már családja legyen??

Tudod te mennyibe kerül a válás? 2x annyiba mint a házasság. De általában 2x annyit is ér.

2013. ápr. 30. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Normálisra. Sajnos a kínálat sokkal kisebb belőlük, mint a kereslet.
2013. ápr. 30. 20:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Megértő, türelmes, képes adni is nem csak elvár, és nem a személyiségre van rástartolva. Többnyire egy nem túl tökéletes életű nőre vágyok, aki viszont külsőre igen jóféle, dívás, kur-vás. Olyan tipikus prostiféle barátnő kéne. Kissé személyiségzavaros legyen, hogy lehessen vele jól együttműködni. Egy túl életvidám, túl ambiciózus törtetős nőszemélyel nagyon nem jönnék ki jól.Azoknak más személyiségű faszik kellenek.

Túl családcentrikusokat se szeretem.

Tehát lásd, erre a fajtára is van kereslet!

De a többség a klisé átlagnőket akarja ,a családanyásokat.

2013. ápr. 30. 21:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Én pár éve váltam el és azóta ragaszkodom a szabadságomhoz, amit soha többet nem adok fel, senki kedvéért. Egy picit pontosítanám a korábbi válaszom. A szex az egyetlen, ami egy nővel kapcsolatban érdekel, többet nem szeretnék. Ha épp nincs más, rendelek egy hivatásost. Szóval én semmilyen nőre nem vágyom.

35F

2013. ápr. 30. 22:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként megértelek utolsó válaszoló én is elváltam van egy gyerekem. Fiatal és csinos vagyok mégis úgy érzem hogy reménytelen egy normális pasit találni aki elfogad gyerekkel együtt. Viszont se időm se energiám nincs egy komoly kapcsolathoz.. :)
2013. máj. 1. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!