Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna FIUK? (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gergő Filó kérdése:

Titeket zavarna FIUK? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Barátnőm minden fényképet likeolja+commenteli annak a fiunak akire én nagyon féltékeny vagyok. Régen a barátnőm szerelmes volt belé de most legjobb barátok.8 éve ismerik egymást és egy fél éve jár velem.

2013. ápr. 30. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Zavarna.
2013. ápr. 30. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem bízok benne akkor dobom.Ha bízok benne nem érdekel
2013. ápr. 30. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
oh my gosh! Ez komoly kérdés? Kill yourself -.-'
2013. ápr. 30. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Na,még egy olyan ember,akit csak a facebook érdekli. Had legyenek már a legjobb barátok! És ne zavarjon ha like-olja meg kommenteli,gondolom más fiú is szokta. Akkor azokra is féltékeny vagy?
2013. ápr. 30. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Zavarna , beszélj vele.
2013. ápr. 30. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Aki tudja, hogy hogy kell viselkedni egy kapcsolatban, az nem csinál ilyesmit - a sok kommenthuszár meg számoljon már be arról, hogy hány komoly kapcsolata volt, komolyan érdekel, hogy miért osztja az ilyen az észt. Nem olyan, amelyik sokáig tartott, hanem ahol nem kúrt félre egyik fél sem, és komoly érzelmek voltak.;)

Szóval ja, zavarna, de egy jó kapcsolatban az ilyesmi nem fordul elő, ha meg rossz a kapcsolat, akkor az inkább zavar.

2013. ápr. 30. 19:45
 7/9 A kérdező kommentje:
és ezt e beszédet hogy kezdjem bocsi zavar hogy likeolgatsz vagy mi?
2013. máj. 1. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Zavarna és szóvá is tenném nekei!
2013. máj. 1. 23:43
 9/9 anonim válasza:
A likeolas,commenteles-facebookot ne keverd ossze a valo elettel,szerintem ezt nem erdemes komolyan venni,legalabbis szerintem emiatt nem kell aggodnod...
2013. jún. 18. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!