Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy megunt engem? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Igaz még csak 13 vagyok , de 4 hónapja összejöttem egy fiúval. egészen eddig úgy kezelt mintha én lennék az egyetlen lány ezen a földön, de most mintha kezdene megunni... Ma megakartam csókolni de ahogy az ajkam az ajkához ért, valahogy nem akarta kinyitni a száját inkább összeszorította, mikor régen mindig ő akart megcsókolni... Reggel is eljött elém, hogy együtt menjünk suliba de egész úton alig szóltunk egymáshoz, megkérdeztem mi a baja, de azt mondta hogy semmi. Mindenki más is látta rajta hogy van valami... Nem tudom hogy mit csináltam rosszul. Beszélni se lehet vele... Mielőtt még valami pszichopata megkérdezné: igen, szűz vagyok még. Tanácsokat kérnék szépen!
2013. ápr. 30. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:

"Igaz még csak 13 vagyok"

idáig olvastam

2013. ápr. 30. 16:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát... Kösz szépen. -.-"
2013. ápr. 30. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami félreértés van a dologban, vagy csak simán rossz napja van(habár ezek elég egyértelmű jelek, de ilyen fiatalon az ember több hülyeséget csinál, mint idősebb korában). Próbáld meg tisztázni vele a helyzetet, a leírtak alapján sajnos úgy tűnik, hogy okkal feltételezed, hogy megunt.

22F

2013. ápr. 30. 16:48
 4/5 anonim válasza:
Ha nem mondja el mi baja, nem tudod kitalálni... Szerintem várd meg amíg magától elmondja.
2013. ápr. 30. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
A 2. és a 3. válaszolónak köszönöm a tanácsot...:))
2013. ápr. 30. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!