Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál súlyos pszichés beteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál súlyos pszichés beteg fiúval/lánnyal?

Figyelt kérdés

Akiről megállapították hogy beteg pl. vmi személyiségzavara van, borderline vagy skizo de elvből nem szed gyógyszert.

Ha nem miért nem?

Ha igen nem félnél hogy rámegy a te egészséged is ?

2013. ápr. 30. 14:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
A barátnőm ilyen. Akkor is szeretem, ezzel együtt. Talán emiatt még jobban is. Ne verd át az ilyen embert, de benned kárt biztosan nem fog tenni. Magában hamarabb. Sok figyelem, sok szeretet. Ennyi a titka. (az egészségem sem ment még rá)
2013. ápr. 30. 14:29
 12/18 anonim ***** válasza:
4%

Semmiképp sem, sőt, még az általad leírt dolgoknál kevesebb is elég, hogy kizárt legyen (pl. súlyos depresszió, kóros önbizalomhiány, paranoia...stb.).

Szívesen segítek ilyen embernek a gyógyulásban (ezzel szeretnék majd foglalkozni amúgy is), de soha az életben nem terhelném magam azzal, hogy párkapcsolatot kezdjek vele. Úgy csak szívják az ember vérét sajnos. Főleg egy borderline zavaros.

Aki egészséges létére összejön egy ilyennek, nem tudja mire vállalkozik...

Férfit szeretnék magam mellé, akivel minden téren egyenrangúnak kezeljük egymást, és nem a támasza vagyok, hanem a társa.

2013. ápr. 30. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

# 8

"Azok aljasabbak,akik robbannak az önbizalomtól meg az életkedvtől /szerintem/ Mert kirekesztőbbek."

Eléggé el vagy tájolva szerintem. Ez nem feltétlenül függ az önbizalomtól és az életkedvtől, viszont én inkább az ellenkezőjét figyeltem meg annak, amit leírtál.

Megkeseredett, depressziós emberektől láttam eddig a legtöbb aljasságot, kárörvendést, arroganciát, irigységet.

Meg azt is megnézném, hogy azt hogyan viselnéd, amikor mondjuk egy borderline zavaros dührohamot kap, és széttépi magát kb., vagy amikor minden létező módszerrel megpróbál maga mellé manipulálni, öngyilkossággal zsarol, meg minden cselekedetedbe azt látja bele, hogy te őt akarod kicsinálni...

2013. ápr. 30. 14:51
 14/18 Pretty_Fighter ***** válasza:
23%

Nem.

Mert türelmetlen vagyok az ilyesmihez.

2013. ápr. 30. 15:07
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Igen járnék.Hogy miért?-Csak :D
2013. ápr. 30. 15:29
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Igen, járnék.
2013. ápr. 30. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

13 as! én voltam az a 8-as gyökér. Részben igazad van. A megkeseredett személyiségzavaros emberek is lehetnek simán olyan kirekesztőek és kárörvendők mint a nagyarcú önbizalombomba csúcséletüek. Ez a két tábor nagyon taszítja egymást. Egyik gyülöli a másikat, és fordítva. Mert más.

Ezért kell olyan partnert keresni, aki hozzád való. Aki nem ,azzal nincs beszélnivalóm!

2013. ápr. 30. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:

ez többféleképpen megnyilvánulhat.

én nem járnék, mert már jártam ilyennel, és nem működött, mivel kommunikálni se lehetett vele normálisan.

2013. máj. 1. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!