Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyja magát megalázni sok nő?
Sztem annyira elvakultan szereti és csak ő van neki h egyszerűen mindent megbocsát. Lehet h bejátszik ebbe egy kis önbizalomhiány is.
Az egyik volt osztálytársam évekig volt egy pasival aki többször is megcsalta. Mindig visszafogadta, de sosem tudta megmagyarázni h miért. Aztán évek után otthagyta ŐT a srác egy szűz lukért (aki elméletileg a csaj barátnője volt). Egy darabig nem voltak együtt aztán ez a mesüge visszafogadta.
Én sem tudom megérteni h ez miért jó neki.
A nők általában az alábbiakkal magyarázzák ezt:
- szerelem
- ragaszkodás
- félelem az egyedülléttől.
Az a legnagyobb baj, hogy sok nő alul értékeli saját magát és úgy véli, hogy ő nem érdemel (nem találna) jobbat és félve attól, hogy egyedül marad, inkább tűr.
Ez persze mind hülyeség, de ezeknek a nőknek általában súlyos mentális gondjaik vannak és csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet kirángatni őket a helyzetből. Sajnálom az ilyen embereket, de én úgy vagyok ezzel, hogy aki hagyja magát, az meg is érdemli. 26N
ezzel nem értek egyet,
ő is ebben bízott,hogy szeretem, de nem jött össze,
szóval inkább maradik egyedül, mint így, a két rossz közül lehet választani, ez talán kevésbé rossz N
5-ös 6-os
Szerintem a szerelem nem lehet oka.
Én is voltam szerelmes nagyon, de nagyon, de mikor kiderültek durva dolgok az exemről, azonnal kiszerettem belőle és hányinger kezdett kerülgetni, amikor a csókjára gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!