Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hagyja magát megalázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyja magát megalázni sok nő?

Figyelt kérdés
Hallok sok olyan kapcsolatokról, ahol a férfi csalja folyamatosan a barátnőjét és mikor kiderül nagy vita lesz aztán visszamegy hozzá, újra meg újra. Mi lehet az oka, hogy egy bunkó pasi szinte bármit megtehet, akkor is mindig visszamegy az a nő hozzá? A nőknek is ekkora lenne az ösztönössége, szexuális vágya, hogy azért mert szexi meg helyes, meg jó az ágyba szinte mindent elnéz neki egy nő. Mert szerelem szerintem nem lehet az oka, mert a szerelemhez szerintem kell az hogy a másik fél is szeresse és úgy viselkedjen vele, de ilyen helyzetekben ez nem mondható el
2013. ápr. 30. 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
a Nők megbocsájtobbak a pasiknál nameg pénz, szexualitás és biztos otthon... bármi lehet az oka, de ha pasi vagy sosem fogod megtudni. :)
2013. ápr. 30. 11:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Számos oka lehet. Van az a nő, aki a pasi pénze miatt marad. Van, aki azért, mert fél a párjától. (Később zaklatná, megverné, stb.) Van olyan, akinek nincs kihez fordulnia, az egyetlen ember a világon a párja.. Nélküle pedig egyedül maradna. Végül pedig az a nő, aki azt hiszi, hogy érte majd megváltozik a szeretett férfi, és újra és újra elnéz mindent, mert annyira vak .. sajnos.
2013. ápr. 30. 11:40
 3/14 anonim ***** válasza:

Sztem annyira elvakultan szereti és csak ő van neki h egyszerűen mindent megbocsát. Lehet h bejátszik ebbe egy kis önbizalomhiány is.

Az egyik volt osztálytársam évekig volt egy pasival aki többször is megcsalta. Mindig visszafogadta, de sosem tudta megmagyarázni h miért. Aztán évek után otthagyta ŐT a srác egy szűz lukért (aki elméletileg a csaj barátnője volt). Egy darabig nem voltak együtt aztán ez a mesüge visszafogadta.

Én sem tudom megérteni h ez miért jó neki.

2013. ápr. 30. 11:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért a férfiak: mert nincs gerincük, önbecsülésük. Az, aki képes felnőttként viselkedni, az nem ennyire befolyásolható, hiszen életképes. Az életképtelen nőkkel és pasikkal szokott ilyen gond lenni. Azért vannak együtt, mert egyedül végük lenne.
2013. ápr. 30. 11:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem minden nő olyan! De a szerelem sajnos tényleg képes a legnagyobb büszkeséget is megtörni...
 6/14 anonim ***** válasza:

A nők általában az alábbiakkal magyarázzák ezt:

- szerelem

- ragaszkodás

- félelem az egyedülléttől.

Az a legnagyobb baj, hogy sok nő alul értékeli saját magát és úgy véli, hogy ő nem érdemel (nem találna) jobbat és félve attól, hogy egyedül marad, inkább tűr.

Ez persze mind hülyeség, de ezeknek a nőknek általában súlyos mentális gondjaik vannak és csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet kirángatni őket a helyzetből. Sajnálom az ilyen embereket, de én úgy vagyok ezzel, hogy aki hagyja magát, az meg is érdemli. 26N

7/14 anonim ***** válasza:

ezzel nem értek egyet,

ő is ebben bízott,hogy szeretem, de nem jött össze,

szóval inkább maradik egyedül, mint így, a két rossz közül lehet választani, ez talán kevésbé rossz N

2013. ápr. 30. 11:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Pedig de, azért mert szereti.
2013. ápr. 30. 11:48
 9/14 A kérdező kommentje:

5-ös 6-os

Szerintem a szerelem nem lehet oka.

Én is voltam szerelmes nagyon, de nagyon, de mikor kiderültek durva dolgok az exemről, azonnal kiszerettem belőle és hányinger kezdett kerülgetni, amikor a csókjára gondoltam

2013. ápr. 30. 11:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Csakhogy az ember ha szerelmes, még próbál kapaszkodni a régi emlékekbe és abban bízik, hátha csak egy egyszeri hibát követett el a másik!
2013. ápr. 30. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!