Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így ilyen formában megmondhatom neki?
Van egy srác, aki már néhány hónapja próbálkozik nálam, az utóbbi hetekben volt is pár randink, jól alakultak a dolgok, az elégé egyértelmű, hogy nagyon jól érezzük magunkat együtt és a testi vonzalom is eléggé erős köztünk.
De legutóbb szóba került a szex, és nagyon vágytam is rá, már majdnem én támadtam le őt, annyira akartam, alig tudtam visszafogni magam, de utólag rájöttem, hogy nekem ez mégse fér bele, hogy csak úgy lefeküdjek vele.
És eléggé elképzelhetőnek tartom, hogy szexnél többet nem akar.
Gáz lenne, ha megmondanám neki, hogy hagyjuk ezt az egészet, mert én lelkileg ezt nem tudnám feldolgozni, hogy csak egy szex és ennyi? Mert elkezdenék hozzá nagyon kötődni...stb
Ez az igazság. vagy valamilyen más szöveggel kéne véget vetnem ennek az egésznek?
Egyébként csoporttársam a srác, szóval gyakorlatilag mindennap látom, normálisan kéne lezárni ezt.
Mi legyen?
21L
Úgy írsz róla, mintha nem éreznél iránta többet, mint "jól érzem magam vele".. és a szerelem csak a szex után alakulna ki. Hát, szerintem ez nem így működik.
Ha nem vagy szerelmes, akkor ne feküdj le vele, függetlenül attól, hogy ő valójában mit is akar. Ha pedig szereted, akkor beszéld meg vele, hogy Te többet szeretnél futó kalandnál. Veszteni nincs mit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!