Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet még egy olyan kapcsolatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még egy olyan kapcsolatnak esélye ahol az egyik fél már egy harmadik emberrel ment el valahova? Megcsalásról nincs szó.

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 16:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Természetesen nem haveri alapon történő dologról van szó, hanem hogy az egyik félnek megtetszett a harmadik és azért mentek el.
2009. szept. 27. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
az is kérdés h hova mentek el, meg mikor meg h te h tudtad meg. én nem biztos h megbocsátanám. ha már szó van hamradikról, akkor ott nincs minden rendben. különben nem lenne szó harmadikrol.
2009. szept. 27. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolatban vannak mély pontok,de ha szeretitek egymást akkor miért ne.
2009. szept. 27. 16:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Természetesen nekem mást mondott , illetve tudtam hogy hova megy csak azt nem hogy megy egy olyan srác is akitől akar valamit. Plázában voltak csak volt ott egy ismerősöm aki látta őket és mondta nekem.
2009. szept. 27. 17:01
 5/11 A kérdező kommentje:

16:58-asnak.

Szerinted egy ilyen helyzetet ki lehet magyarázni egy mélyponttal?

Szerintem ez nem igazán fair.

2009. szept. 27. 17:03
 6/11 A kérdező kommentje:
És persze amikor rákérdeztem akkor hazugságot kaptam a szemembe is és én voltam nagyon rossz hogy ilyeneket mondok meg gondolok...
2009. szept. 27. 17:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Elmegy a nőd egy másik pasival -aki tetszik neki-plázázni, neked hazudik, de ez nem megcsalás. Még nem az, de csak idő kérdése.
2009. szept. 27. 17:11
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondolom:/

És tudom hogy nekem kéne lépnem mert később rosszabb lesz ha megaláz, de nagyon nehéz:(

2009. szept. 27. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg tőle, hogy úgy érzi, hogy rendben van-e a kapcsolatotok, mert neked furcsa egy-két dolog. Amit válaszol, abból érthetsz, hogy merre halad tovább a szekér.
2009. szept. 27. 17:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Már rákérdeztem és meg is beszéltük a dolgokat amik nem olyan jók és amin javítani kéne, de erről az egészről egy szót sem mondott...Tagadott minden ilyesmit.

nem tudom hogy mit csináljak.

2009. szept. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!