Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan hogy egy visszautasítás után, idővel újból bepróbálkoztok valakinél?
Volt annó, de ő nem akart hitegetni, ezért nem lett belőle semmi. Fordítva is volt már ilyen, aki "csak" az 5. próbálkozása után értette meg, hogy az érzéseket nem lehet erőltetni.
Viszont ez nem betegség, hanem valamiért hiányzik neked. Mondd el neki, legfeljebb nem lesz olyan a későbbiekben, hogy arra gondolj, hogy mi lett volna, ha..... Főleg, ha még nincs senkije. 30N
Nagyon régi osztálytárs. 10 éve nem láttam. Aztán igy a neten elkezdtünk beszélgetni, megkedveltem. Mikor megemlítettem hogy találkozhatnánk, nem-et mondott.
Többször láttam már az utcán, de még nem mentem oda hozzá.
Nincs senkije, nagyon zárkózott.
En 1szer egy lanynak 1 evig udvaroltam minden nap. Volt hogy olyat irt vissza smsben hogy: legyszi ne zaklass...!! :)
Es vegul osszejott a dolog:)
Az a velemenyem hogy valahol belul erezned kell hogy van-e, eselyed. Es ha azt erzed hogy van, akkor bizonyos keretek kozott, bizonyos finom, hatarozott de nem tolakodo modszerekkel erdemes kitartonak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!