Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Lepasszolt a haverjának?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú akivel pár hete találkoztam eleinte szép és jó volt minden,majd egyszer csak nem keresett,hiába kerestem eléggé közömbös volt. De meglepetés ért mert bejelölt az osztálytársa aki egyben a haverja,azzal az indokkal,hogy mesélt rólam a srác,hogy én is abban a városban lakok ahol ő és hogyhogy még nem találkoztunk? Egy hétfői napon ráírtam és megkérdeztem,hogy találkozunk valamikor? Persze jött a hitegetés,hogy felőle jah majd ír ez volt hétfőn,és pénteken rám is írt,hogy szia mizujs izé hozé de a találkozó fel se jött,majd írta most megy spanjához szia majd írok..Pedig jó párszor fent volt,és írhatott volna,nem írt..A telefon számom is tudja de nem hívott,vagyis volt két idegen számtól hívás de nem hinném,hogy ő lett volna. E közben a haverjával jobban összeismerkedtem,összehaverkodtam,többet is dumáltam több dologról is mint a másik gyerekkel.. De mindenről eldumáltunk,még az is szóba,jött,hogy mi lenne ha lenne baráti szex.. Persze én próbáltam kitérni a téma alól,de a haverja többet foglalkozik velem.. És nem tudom elönteni mi van,mert ha engem nem érdekel valaki még annyit se írok neki,hogy majd írok... Vagy csak azt hiszi ha bejön akkor visszaélhet vele? Én meg koslatok utána?2013. ápr. 29. 19:57
1/4 anonim válasza:
Ne ne csináld... Játszik veled mind a kettő a srácot egyáltalán nem érdekled, semmibe vesz téged.A haverja meg szerintem le akar fektetni.Bár mennyire is kedves és bókol neked, ne dőlj be neki.Koptasd le mind a kettőt a p*cs*ba...
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor jól vettem észre..
2013. ápr. 29. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!