Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-23 éves férfiak! Ti járnátok egy 15-16 éves csajjal, kölcsönös szimpátia esetén? Indoklást is kérnék! 22/F
Járnék!
Indok: Tuti hogy a nagy többséget rá lehet venni még olyan dolgokra is, amit egy velem egykorú már nem biztos, hogy megtenne (valószínű, h próbált is néhányat közülük).
Plussz: Mindig is kedveltem a fiatalabb lányokat, annyi energia, annyi tűz van/lehet bennük, és ez engem is megfiatalít, feldob! Nem is kicsit! Na meg ha bele is szeretek....az maga a menyország!
21 voltam, amikor megismerkedtem az akkor éppen 15 éves barátnőmmel. (Miután összejöttünk, utána egy hónappal töltötte be a 16-ot). Azóta is (3 és fél éve) boldogok vagyunk egymással, terveink vannak a jövőre nézve, szeretjük egymást.
Szerintem nem elítélendő dolog ez. Te a korodnál fogva befolyásolni tudod sok dologban (de ezzel azért ne élj vissza, pl. a lelkére beszélhetsz, hogy tanuljon, és ne máson járjon az esze...), és ragaszkodóbb is lesz. Ez egy jó indok a kapcsolat mellett szerintem. :)
Ami ellene szól az az, hogy az elején sokan "támadhatnak" a döntésed miatt, amiért ennyivel fiatalabbal kezdtél. De ne foglalkozz másokkal, 2-3 év után simán eltűnik ez a korkülönbség.
24/F
Én biztos nem kezdeményeznék ilyen fiatal lánynál, a lányok meg egyáltalán nem kezdeményeznek nálam.
Ha mégis akkor sok mindentől függ. Másak az igényeink, ő még fiatal, én meg már huszonéves vagyok.
Azt tudom mondani hogy talán.
Bocsi én lány vagyok :D
Jártam 22 éves sráccal és 1 hónap után kidobott..
Szóval remélem te komolyan gondolod. Nem hinném h a csajszi koppanni akar :))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!