Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyűnek tűnik (vissza/) elcsábítani azt, aki már egyszer a legjobban szeretett, és mindennél jobban (imádott engem)?
Hát sztem attól függ h ki akarta dobni a másikat.Meg attól is h azóta volt/van e neki más csaja.Ha van sztem akkor inkább hagyni kéne.Csak a káposzta jó felmelegítve-szokta mondani anyukám.:)
Itt azt is kéne tudni h mi volt az ok.Sok szerencsét!:)
oo de peszzimista itt mindenki. :)) Hogyne lehetne, Szoval logikus h te dobtad, ha o szeretett.
En is fix igy vagyok. Regebb egy srac nagyon ettszett, e so is nagyon komolyat akart velem,d e egy baratnom leduymalt rola, aztan o elutazott,s most hazajott, s rajottunk h osszehuztak, de tokeletesen talalunk. s ugymond csalodott bennem, mert en is leraztam, mert elakart venni, en fiatal voltam megijedtem,s nagyon csunyan leraztam. De most megint talalkoztunk, bocsanatot kertem, s meg mindig akar komolyat, csaak latom rajta h mar nem bizik ugy bennem. De rengeteg turelem kell ehez, amit en megakarok adni, mert nem akarom masodszorra elvesziteni. Szoval turelem, es igen meglehet akarmit tenni ebbe az eletbe amit kituzol mnagad ele!! Sok sikerT! Csak hinni kell abba amit teszel!
Nos, nagyon szeretett, igen, szerintem nála jobban soha senki nem szeretett, és nem is fog soha. Ugyebár kimarad a jelen, most nem tudom mit érez, csak én érzem legbelül, h még mindig szeret... de ez irreális.
És kvázi ő szakított, de gyakorlatilag együtt, mert egyetértettünk. Ami miatt szakított, az már megváltozott, de csalódott bennem egy szakítás utáni dolog miatt.
De az az igazság, h egy nap se tellik el úgy, h ne gondoljak rá, és tudom, a legeslegnagyobb álmom, h egyszer a férjem legyen, gyerekeim legyenek tőle, és vele élhessem le az életem! Ő az Igazi, ebben teljesen biztos vagyok. De nem tudom, visszakapom-e valaha. Ha igen, nem engedem el többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!